Opakovaná chrípka

nikbik
18. máj 2017

Dobrý deň, ako malá som bývala stále chorá ale ako mi vybrali mandle na 6 rokov to ustupilo takmer žiadne choroby a teraz ako mam 17 už 19 tento a minulý rok som každý mesiac chora začína to vždy bolesťou hrdla potom to prejde k zeleným soplom niekedy je prítomný aj kašel alebo horučky nie vždy niečo také ako nadcha alebo chrípka ) . Prv som to neriešila antibitoikami ale ked sa to stále vracalo po 3 týždnoch dali sa aj antibitika no stále som na tom istom stále sa to vracia. Pred mesiacom mi zistili streptokoka nasadili mi penicilin vo viteroch mi zistili že ho už nemam no o týžden nato som zas ochorela. Prosim o nejaké riešenie alebo vysvetlenie ako sa dať do kopy.

hivanik
19. máj 2017

@nikbik ...pozri starsie temy kde radia ohladom Kapucinky...je to prirodne antibiotikum....treba nasadit pri prvych priznakoch...mojim davam v tabletach ale su aj kvapky

usla35
19. máj 2017

Volila by som vela vitaminov v podobe stravy a mozno by bolo vhodne, ak by si sa s lekarkou alebo mozno by stacilo, ak by si sa poradila v lekarni, ci by ti nemohli doporucit nejake probiotika. Aloe skor by som sla teda cestou vitaminov v strave. To by mohlo fungovat

gelory
19. máj 2017

Ono to môže byť aj tým, že keď si bývala ako malá často chorá a stále dostávala antibiotiká tak si na ne telo zvyklo a už ti teraz nezaberajú tak ako majú. To znamená, že ťa nevyliečia úplne lebo to už nedokážu a potom sa ti choroba rýchlo vráti. To stáva skoro so všetkými tabletkami. Napríklad keď niekoho často bolieva hlava a pomaly každý týždeň hltá ibalgin tak mu po istej dobre proste prestane účinkovať. O tomto by si sa mala poradiť s lekárkou nech sa pokúsi ťa liečiť aj nejako inak ako antibiotikami lebo nie každá choroba vyžaduje aby boli nasadené