Ahojte, stala sa mi taka vec, chodim na kozne, mam na prsiach vela bradaviciek, niektore su mensie, niektore vacsie a vcera som bola na dusik. Ja sa na to nekukam, ale sestricke som jasne povedala, ze toto tu je znamienko na 100%, oni su take tie bradavice, ze sa podobaju na znamienka. No a nevsimla som si, lebo aj dcerka bola so mnou, obliekla som sa a sli sme prec, stipkalo ma to, ale nevenovala som tomu pozornost, vsak to ma aj predtym a potom doma kukam, ze ona mi to fukla aj na bradavicu, aj na to znamienko vedla 😬. Nestalo sa prosim, niekomu nieco podobne? Nebude z toho nejaky problem? S doktorkou som nehovorila, len som napisala sms na ich kontaktne cislo, lebo mi nedvihali a odpisala mi sestricka, ze sa nic nestane. No to teda dufam! 🤕.
Niektoré "znamienka" nie sú ozajstné znamienka. Dr. určite vedela posúdiť, či ho môže ošetriť.
Mne síce bradavičky neodstaňovali dusíkom, ale elektrokauterom a teda bola som prekvapená koľko "znamienok" neboli znamienka a odpálili mi ich. Tiež ma to štipkalo.