Dobrý večer, hneď ako som si dala do úst tabletku Strepsils som ju omylom prehltla. Predpokladám, že skončila v žalúdku ale ešte sa mi to nestalo, tak mám strach či sa voľne rozpustí aj sama v žalúdku. Vypila som už dva poháre vody, ale bojím sa ísť spať. Nemá niekto z vás skúsenosť? Bude to ok? Ďakujem za odpovede.
čo? 🙈
To vážne takúto ch.u.j.o.v.i.n.u riešiš? A čo by sa podľa Teba malo stať? ... milión liekov, ktoré sa mali pocmúľať, som nechtiac zhltla a teda nikdy ma nenapadlo to riešiť.
@lalulola
@lalulola nie ja som ju niekedy normálne aj sama od seba zjedla, keď ma v noci bolelo hrdlo otrasne dala som si ju, ale ako som zaspavala tak som ju radšej zjedla nech mi nezabehne. Ale nikdy ma nenapadlo to riešiť. Normálne chod spat, vymaž tuto otázku, skóre uzdravenie a dobru noc
Ďakujem vám žienky, ste veľmi "milé", až také povzbudenie som nečakala.... ďakujem už nepotrebujem ďalšie odpovede... pekný večer želám
V tvojom žalúdku sú silné kyseliny.. tablety sú vyrobené zo stravitelnych zložiek, preto, lebo sú určené na cmulanie.. samozrejme keď takúto tabletu prehltnes, tak tie silné žalúdočné kyseliny tabletu rozpustia, je jedno aká je veľká, dôležité je že je jedlá, nie je to plast, kov, sklo ani nič podobné.. takže ano, môžeš ísť spať.. a možno nabudúce radšej pouzi sprej do hrdla..
Niekedy fakt stačí použit logické myslenie. Keď sa v žalúdku rozložia normálne tabletky, ktoré sa prehĺtajú, tak prečo by sa nemala rozpustiť taká, ktorá sa rozpustí v ústach? V žalúdku je kyselina, v ústach sliny. Keď si prežila prehltnutie pastilky a neostala ti niekde zaseknutá v krku, tak môžeš ísť spokojne spať. Pastilka už dávno neexistuje.
@lalulola super mozno sa zobudíš so sviežim dychom.
@lalulola uf tak toto by ma ani nenapadlo riesit. Len pre istotu do buducna ak prehltnes nahodou aj gombik, neboj sa, vykakas ho 😁
Ze predpokladam, ze skoncila v zaludku. 😂
Prosím ťa, tie kyseliny v žalúdku sú také že dovidenia, môžeš byť úplne kľudná.
Toto sa spýta dospelá žena? Kam to spejeme....
@lalulola LOL
Kľudne chod spat.