Omikron - strata čuchu

7. mar 2022

ahojte baby, mala som omikrona, a proste, som zdrava no 7 dni po chorobe som z nicoho nic stratila ten cuch.. ani ked si streknem vonavku a hned privoniam necitim to vobec… trva to uz 4 dni… preboha dufam ze to neni navzdy 😂

banderaska29
7. mar 2022

ajoj, ja som stratila pri delte, a teraz pri omicrone mi niektoré pachy smrdia viac. napr aj parfem mi smrdí strašne 😀 ako keby zhnita splesnená broskyna 😀 to mám v nose 😀 a niekedy ma to až štípe.

nepoznám nikoho kto stratil čuch pri omikrone, ale neboj sa, je to kovid takže može byt a mne sa vrátil do 2 tyzdnov cuch 🙂

sorciera24
7. mar 2022

my sme mali vsetci omikron a my dvaja s muzom sme po 6dnoch stratili cuch (deti vobec).....cudne, ale ked k silnejsim vonam privoniame,t ak to citime, parfemy, polievky,a td. ....neviem kolko to bude trvat, ale po tyzdni uz citim aj "prd" :D tak snad uz je to na dobrej ceste

googwife
7. mar 2022

No ja som, už skoro mesiac asi po omicrone (veľmi ľahký priebeh), ale čuch nemám doteraz taký ako predtým 🤨cítim, ale určite som mala lepší čuch ako teraz.

jana_eyre_2
7. mar 2022

Ja som mala deltu v decembri a teda na tretí deň som stratila cuch a chuť.. vrátila sa asi po 10tich dňoch, tak nenapadne.. ale nevrátilo.sa mi to do pôvodného stavu, cítim menej bohužiaľ.. také výrazné vone cítim ale slabšie nie..

buxy
7. mar 2022

Tiež sme mali pred rokom koronu a nemala som ani čuch, ani chuť. Čuch sa mi vrátil do normálu cca po 3 mesiacoch. Teraz sme mali koronu zase a čuch som stratila len na týždeň a potom už bolo ok

palicka
7. mar 2022

Delta nevymizla, len je podstatne menej Častá

autor
7. mar 2022

@palicka
@buxy
@jana_eyre_2
@googwife
@sorciera24
@banderaska29 no super, som zvedava, kedy sa vrati mne.. vcera som co to este citila, ale dnes uz absolutne nic, ani cigarety 😂

alena76
7. mar 2022

Ahoj, ja som treti den”kovidova” a tiez nemam cuch.🤷‍♀️Hadam sa vrati. Necitim nic, nula, ani pepermintove cukriky, parfum.. Aspon mozu moji spolubyvajuci vklude prdiet🤣

autor
7. mar 2022

@alena76 to iste, a dost ma to stresuje 😂