Dobrý deň, zaujíma ma, či tu je niekto kto mal/má omicron a aký ma priebeh. Ďakujem
Muž je pozitívny od piatku ale príznaky od stredy. Zvýšená teplota,bolesť hlavy,bolesť nôh. Momentálne už bez príznakov. Vcera mladsí syn (1rok) 39teplota dva bol taký mimo ani saneusmie ak dnes už je klop klop iné dieťa z neho. Starší (4roky)syn noci teplota tiež 39 zvracanie,celý deň sa mu striedala horúčka so zvýšenou teplotou a unavený,bolesť hlavy. Ja včera bolesť nôh,hlavy,ráno dnes zimnica ,cez deň horúčka 38,únava. Dúfam to prejde mne aj staršiemu synovi tak ako mužovi a mladšiemu synovi.
Neviem či mám omikron ale nič mi neni😃
Syn v pondelok zvracal, mal teploty do 38, v utorok len teploty a unava, od stredy nic, vcera vysiel ag pozit. Ja od a vcera dusivy kasel, velka unava, bolest hlavy v oblasti spanku, bolesti na hrudniku, celkova slabost, ag negat, dnes sa pridala hnacka, nauzea a nechutenstvo, malatnost. Zajtra ideme obaja na PCR
My sme už týždeň v karanténe ja som bola stredu na 3očkovaní štvrtok som mala bolesť hrdla a dráždivý kašeľ.... Nebolo to tak hrozné... Muž podobne od pondelka syn 6r nič nemal
12 ročný očkovaný slabá nádcha 3-4 dni bez teploty, 9 ročný neočko únava, 38,5 teplota 1 deň, pokašliavanie, ja očkovaná 37,4 teplota, pokašliavanie, slabá nádcha, dcéra neočko hnačka pol dňa, troška bolesť hrdla. Každý ináč.
Dcéra 10r. Bolesť hrdla teplota 38 bolesť hlavy krížov svalov potom kašeľ bolesť oči 3 dní potom 3 dní pokoj a zase hrdlo a bolesti....syn 3r. Dostal z toho laryngitidu teploty 39 kašeľ cca 3 dní teraz len kašeľ ....ja 2x očkovana bolesť hrdla únava bolesť kĺbov uší chrbta kašeľ bolesť brucha a sopel až za ušami 😁 v stredu som mala test AG + a odvtedy všetky - uvidíme zajtra na pcr ....a to sme v novembri mali všetci deltu a teda to bol hnus to sa s omicronom nedá porovnať toto je slabšie
@sofinka156 Ak mate omicron, tak celkom silny priebeh. Pri delte ste mali este horsie priznaky? Ja tiez cakam, ze si dame druhe kolo, kovid sme mali v decembri. To bola isto delta.
V okoli co pocuvam tak bolest hrdla, vysoke teploty, zvracanie a hnacky a bolet tela, hlavy. Ak teda ide o Omikron a nie Deltu. Priznaky tiez celkom zavazne, hlavne pri malych detoch.
Dcera tri z pondelka na utorok horucky zvracanie potom jej uz nic nebolo ja prvy den horucky 39 zimnica pocit na zvracanie bolesti klbov a momentalne 4 den co ma hrozne boli hrdlo a mam chytene ucho jaj a este tlaky na hrudi inak ziadna strata cuchu alebo chuti a taktiez bez kasla soplov
Niesom ockovana a mam zatiaľ 3 dni nádchu. Zrejme omicron. Mužovi a synovi nič nieje zatiaľ. Proti omicronu by som sa fakt uz očkovať nedávala.
3 x zaočkovaná a booster bol podaný pred mesiacom.začalo to kŕčami v bruchu,hnačkami,horúčky 39,zimnica,nočné potenie,bolesť hrdla,kĺbov na nohách,celková slabosť a únava,bolesť hlavy,nechutenstvo,potom aj dráždivý kašeľ,vyrážky.ako človek sa dá zaočkovať aby mal slabší priebeh ale bolo to 100x horšie ako keď som mala koronu pred rokom bez očkovania.
Ja mam urcite omicron (sedi cela tabulka priznakov). Som 12tt, v nedelu rano na mna prisla velka unava, mala som zapchaty nos, zacala som mat akoby silnu svalovicu az sa mi zdalo, ze sa mi trasu svaly na rukach a nohach, na AG teste len slaba ciarka.
Poobede ma zacali boliet klby, mala som 38,5 - paralen zabral, potom mi bola vkuse zima, aj 4 hod.som mala triasku, zohrievala som sa na elektrickej deke a aj tak ma triaslo, potom som sa strasne potila a v noci som mala znova okolo 38,5, paralen pomohol.. cez den som mala okolo 37,5, aj teraz uz je to asi v pohode (po 1,5 dni), len obcas mam este zimnicu. Inak ma aj stipali oci a boleli usi akoby na zapal prinosovych dutin, mala som hnacku asi pol dna a sem tam ma napinalo, ale nevracala som. Trochu citim hrdlo a mandle, takze cakam kedy pride kasel, ale zatial mozno 1x za den len mierne pokaslem, nic drazdive, ale uvidime ako sa to vyvinie..
Na ramene sa mi este pred 1. priznakmi spravili drobne pupaciky, myslela som, ze to je z hormonov, ale vraj aj to je priznak omicronu.. som 1x ocko modernou, potom som otehotnela, tak na 2.davku som nesla.. V pondelok (na 2.den) pcr pozitiv a stale ma bolia klby..
Syn 2,5rocny - priznaky mu zacali rovnako ako mne takmer na minutu presne, mal asi 2x 38,6, zabral mu nurofen cipok a zabaly, 2x vracal, od polnoci do rana pohoda bez teploty, rano zase 38,5, potom okolo 37,5 az do obeda, to uz sa hral a behal az kym nemal zase 38,5 a zacal mat hnacku 9x od obeda do 22 vecer.. vecer znova 38,3, nurofen zabral, teraz v noci teplotu nema.
Inak sa aj on strasne potil a stale spal, pred tou hnackou sa stazoval na bolest brucha a ze ho boli ritka.. Este dodam, ze z paralen sirupu vracia a z nurofen sirupu ma zaludocne krce, takze davam len cipky a najlepsie mu vzdy zabral nurofenovy.
Skopírované
„K dnešnému dňu (7. februára, pozn. red.) bol sekvenciou vzoriek potvrdený výskyt variantu omikron na území okresu Lučenec v 5 prípadoch – u štyroch žien vo veku 38, 46, 50 a 55 rokov a u jedného 21-ročného muža. Štyri osoby boli očkované dvoma dávkami vakcíny proti COVID-19 pred viac ako 6 mesiacmi. Jedna osoba bola očkovaná len jednou dávkou vakcíny jeden mesiac pred ochorením.
Čiže všetci piati nakazení boli očkovaní.
Ahojte, mňa by zaujímalo že po prvom pozitívnom pcr teste, koľko dní treba čakať aby po opakovanom pcr bol výsledok už negatívny. Zaujima ma to kvôli jednému zákroku na ktorý mam ísť. V nedeľu mi vyšiel pcr pozitívny, tým pádom sa všetko odkladá 🙄
@monika918 no to je fakt ťažko povedať poznám takých čo mali následne negatívny test na 6 deň no aj takých čo na 10. Treba si najskôr spraviť doma a potom ísť na pcr
@papulienka48 ďakujem ti za odpoveď ❤️
Malej som robila skoro každý deň antigenové testy, všetky negatívne. Ešte aj v deň odberu na PCR bol negatívny.A dnes prišiel výsledok PCR pozit.
Začalo to čudnými bolesťami očí, potom tlakmi v hlave, pokračovalo silnou bolesťou hrdla, nádchou, štekavým kašľom.
Celý čas úplne bez teploty.
Veľmi pomohol olejový zábal na noc na krk a JOX do hrdla.
U nás neviem, kto bol vlastne prvý chorý, lebo najmladšia mala už v sobotu trošku zvýšenú teplotu a nádchu, ja 3x očko v nedeľu strašne nízky tlak, fakt na odpadnutie, celý týždeň ma trochu šteklilo v hrdle, v nose a staršia neočko to schytala s tým hrdlom a nádchou. Najhoršie je, že všetci budeme musieť byť asi doma, hoci nám už nič nie je.
4 dni silna bolest hrdla, 1 den horucka a bolest svalov, potom zapalene dutiny-kychanie, upchatý nos, bolest dutín a zachripnutie a kasel.. stratený cuch a chut som chora 7.den.. 2x ocko