Olynth HA - strata čuchu a chuti

dadka128
28. mar 2023

Ahojte. Mohol mi olynth sposobit stratu cuchu a chuti ? Dovod striekania bol upchaty nos. Dakujem

panelacikova
28. mar 2023

@dadka128 nepočula som ešte o tom. my ho doma používame často. skôr šlo o nejaký kmeň covidu

nyusika
28. mar 2023

Dôvod upchatého nosa si zisťovala? Nemohol ti byť kovid?

dadka128
autor
28. mar 2023

@nyusika u mna alergia

bibg
28. mar 2023

@dadka128 ja som to mala keď som si ho dlho striekala. Po 10 dňoch som stratila. Musela som si prestať striekať kvapky do nosa. 2 dni boli utrpenie. Hlavne v noci. Po 2 dňoch som začala cítiť nejaké pachy ale veľmi slabo. Úplne čuch sa mi vratil cca po 2-3 týždňoch. Sliznica nosa si na kvapky velmi rýchlo zvykne.

aliaray1
28. mar 2023

@dadka128 ahoj, ja som mala covid a zrazu na zaver strata chuti a cuchu. No a privoniavala som asu hodinu k pepermintovemu oleju a prakticky ihned sa mi zacalo vsetko vracat naspat. Ja mam ten od doterry. Nie som predajca ani smelinarka, nic take. Len zdielam vlastnu skusenost, ja som ho kupovala v eshope.

zenulkaaa
28. mar 2023

Olynth je za mna najhorsi pripravok do nosa. Mne tak raz vysusil sliznicu v nose, a to som pouzivala 2 dni, ze az mi krv tiekla. Takze co ja viem, mozno aj tebe sposobil zase toto. Ale moze to byt aj silna nadcha alebo covid

sono2
28. mar 2023

Nie. U mňa zase najlepšie kvapky ktoré okamžite uľavia treba používať HA

andrea_82
28. mar 2023

My tiež používame Olynth, ale kupujem si ten najslabší pre malé deti, ten nám stačí.

vikinka128
28. mar 2023

@dadka128 áno, môže … keď používaš dlho. Dopadla tak mamina, Ocino, kamaratka, už pomaly aj ja.. žiaľ

vikinka128
28. mar 2023

+ ale aj z aleegie čuch odchádza. Mne pravidelne každý rok

taktotedanie
28. mar 2023

Na alergicke upchatie nosa su ine kvapky nie olynth

dadka128
autor
28. mar 2023

Covid nemam ... tak to bude asi z toho olynthu...
@taktotedanie ten olynth mi jediný zaberá

taktotedanie
28. mar 2023

@dadka128 no na alergiu hlavne antihistaminika, konvickovanie, vividrin ectoin kvapky, hapci tycinku cuchat pomedzi to