Ahojte. Mohol mi olynth sposobit stratu cuchu a chuti ? Dovod striekania bol upchaty nos. Dakujem
Dôvod upchatého nosa si zisťovala? Nemohol ti byť kovid?
@dadka128 ja som to mala keď som si ho dlho striekala. Po 10 dňoch som stratila. Musela som si prestať striekať kvapky do nosa. 2 dni boli utrpenie. Hlavne v noci. Po 2 dňoch som začala cítiť nejaké pachy ale veľmi slabo. Úplne čuch sa mi vratil cca po 2-3 týždňoch. Sliznica nosa si na kvapky velmi rýchlo zvykne.
@dadka128 ahoj, ja som mala covid a zrazu na zaver strata chuti a cuchu. No a privoniavala som asu hodinu k pepermintovemu oleju a prakticky ihned sa mi zacalo vsetko vracat naspat. Ja mam ten od doterry. Nie som predajca ani smelinarka, nic take. Len zdielam vlastnu skusenost, ja som ho kupovala v eshope.
Olynth je za mna najhorsi pripravok do nosa. Mne tak raz vysusil sliznicu v nose, a to som pouzivala 2 dni, ze az mi krv tiekla. Takze co ja viem, mozno aj tebe sposobil zase toto. Ale moze to byt aj silna nadcha alebo covid
Nie. U mňa zase najlepšie kvapky ktoré okamžite uľavia treba používať HA
My tiež používame Olynth, ale kupujem si ten najslabší pre malé deti, ten nám stačí.
@dadka128 áno, môže … keď používaš dlho. Dopadla tak mamina, Ocino, kamaratka, už pomaly aj ja.. žiaľ
+ ale aj z aleegie čuch odchádza. Mne pravidelne každý rok
Na alergicke upchatie nosa su ine kvapky nie olynth
Covid nemam ... tak to bude asi z toho olynthu...
@taktotedanie ten olynth mi jediný zaberá
@dadka128 no na alergiu hlavne antihistaminika, konvickovanie, vividrin ectoin kvapky, hapci tycinku cuchat pomedzi to
@dadka128 nepočula som ešte o tom. my ho doma používame často. skôr šlo o nejaký kmeň covidu