prosím vás má niekto skúsenosti s týmto olejom na jazvy po operácii? Počula som že je to na jazvy priam zázrak 🙂 budem vďačná za každú odpoveď. Ďakujem 🙂
Olej je úplne úžasný,existuje aj krém od f.Just a na ten tiež nedám dopustiť.Používala som ho nie len na jazvy,ale aj pre dcérku, na rôzne drobné ranky,štípance a zapareniny.
všetko na jazvy funguje ak sú čerstvé,ale najlepšie biolampa..
Cajovnikovy olej je super vec hlavne kvoli dezinfekcnym ucinkom, takze pomoze najma ak sa jazva nedobre hoji. Na urychlenie hojenia ale ako spomina aristka je super vec biolampa, popripade na rehabilitaciu na laserterapiu. Tiez by som odporucila akonahle opadne posledna chrasta z jazvy jemnym pohybom okolie masirovat, teda skor hladit ale vzdy smerom DO jazvy aby si si ju neroztiahla- je to prevencia aby okolie jazvy spolu s nou nezatuhlo, robi to potom strasnu neplechu... Tiez je vraj na taketo "rany" dobra arnika, s tou ale nemam osobnu skusenost, len z odporucania 😉
f. just ma tea tree olej top kvality, sama ho pouzivam nielen na poranenia koze, ale aj vnutorne...vdaka nemu som uz dva roky nemusela brat antibiotika a to dcerka casto nosi zo skôlky vselijake viruy a bakterie. od tejto firmy viem poradit aj ine kremiky na jazvy, ak budes mat zaujem, tak napis IP 😉
@sempro ano tea tree olej je vyborny hlavne svojimi antibiotickymi ucinkami, podobne ako eukalyptus. aloe je skvele podobne ako skorocel a acai berriies su uzasne podobne ako cucoriedky.
nic nie je zazrak, su to len rastliny z ineho klimatickeho pasma, preto sa u nas vdaka sikovneho marketingu a ziskuchtivych distributorov propaguju ako neobycajne a nenapodobitelne.....
zijem na druhom konci zemegule, v subtropickom pasme a hovorim z vlastnej skusenosti.
vsetko ti pomoze, ale necakaj zazrak. na hojenie koze je myslim lepsie aloe ako teatree olej.
na hojenie jaziev su najvplyvnejsie faktory ako dedicnost schopnosti hojenia, uricte choroby, vyziva, vek, typ pokozky, kvalita pokozky, cirkulacia . Na ucinne osetrovanie jaziev by som si zavolala na oddelenie plastickej chirurgie, tam s tym maju najlepsie skusenosti a ak mas problem, zistovala si masticky co su iba na lekarsky predpis, tie su najucinnejsie.
žienky, znovu otvorim tuto temu. AKo velmi vám tieto kremy pomohli a za aku dobu ste videli prvé výsledky?
@sempro ano pomaha hojeniu