Ahojte,
má niekto skúsenosť s okuliarmi na počítač proti eliminácii modrého svetla? Príde mi to vhodnejšie ako kvapky proti značeným očiam. Ak máte, kde ste kupovali? Prípadne aké ste si kúpili?
@hello21 ja mam, robili mi ich normalne v optike. Vybrala som si ram a sklo mi dali s modrym filtrom plus este aj s UV ochranou na moju ziadost. Jedno aklo vyslo cca 50eur. Cize ukuliare asi dokopy 170eur ma vysli. Zatial vsetko ok, len bielu vidis viac do sepiova, ie je taka ziariva.
Takisto, v optike. Jedno sklo stálo okolo 45€, dokopy ma okuliare vyšli cca 160€.
Ja som si objednala dioptrie cez eyerin tak nejak a dala som si tam aj tento filter. Vidím tak viac do žlta a okuliare má vyšli nejakých 80€.
ďakujem za odpovede, kupoval niekto tieto okuliare aj bez dioptrií? vnímate rozdiel v unavených očiach?
@hello21 ja som si take kupovala cez luxbryle a nemam ich s dioptriami, dost mi to pomohlo, robotu mam taku ze se cely den pomaly nepohnem od obrazovky pocitaca
ja ich mam lebo som cely den za pc a pomohlo mi, dost ma uz bolievali oci
@beahavala A to sú tie čo brania modremu svetlu na 30 percent či na viac percent?
Okuliare?
https://support.microsoft.com/en-us/windows/set...
Tu si mozes nastavit eliminaciu modreho svetla priamo vo Windows podla casu...