Okuliare proti modrému svetlu - skúsenosti

hello21
26. jan 2021

Ahojte,

má niekto skúsenosť s okuliarmi na počítač proti eliminácii modrého svetla? Príde mi to vhodnejšie ako kvapky proti značeným očiam. Ak máte, kde ste kupovali? Prípadne aké ste si kúpili?

hiro
26. jan 2021

Okuliare?
https://support.microsoft.com/en-us/windows/set...
Tu si mozes nastavit eliminaciu modreho svetla priamo vo Windows podla casu...

e1i
27. jan 2021

@hello21 v optike mi ponúkli také sklá

lylyjana
27. jan 2021

@hello21 ja mam, robili mi ich normalne v optike. Vybrala som si ram a sklo mi dali s modrym filtrom plus este aj s UV ochranou na moju ziadost. Jedno aklo vyslo cca 50eur. Cize ukuliare asi dokopy 170eur ma vysli. Zatial vsetko ok, len bielu vidis viac do sepiova, ie je taka ziariva.

dankavass
27. jan 2021

Takisto, v optike. Jedno sklo stálo okolo 45€, dokopy ma okuliare vyšli cca 160€.

elisse247
27. jan 2021

Ja som si objednala dioptrie cez eyerin tak nejak a dala som si tam aj tento filter. Vidím tak viac do žlta a okuliare má vyšli nejakých 80€.

nina255
27. jan 2021

@hello21 aj ja mam take, za mna super...vidis cez ne trosku do zlta ale nemam unavene oci 🙂 a tiez mi ich ponukli v optike kedze sedim v ramci prace stale za pc...okolo 30€ Jedno sklo takze 60€ dokopy plus ram ,ale mali vtedy akciu inak byvaju drahsie

hello21
autor
27. jan 2021

ďakujem za odpovede, kupoval niekto tieto okuliare aj bez dioptrií? vnímate rozdiel v unavených očiach?

beahavala
17. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

@hello21 ja som si take kupovala cez luxbryle a nemam ich s dioptriami, dost mi to pomohlo, robotu mam taku ze se cely den pomaly nepohnem od obrazovky pocitaca

ninah1486
21. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja ich mam lebo som cely den za pc a pomohlo mi, dost ma uz bolievali oci

majenkajulka
21. máj 2024

@beahavala A to sú tie čo brania modremu svetlu na 30 percent či na viac percent?