Okuliare pri práci s PC

20. nov 2023

Ahojte, nemáte prosím niekto skúsenosti s okuliarmi k pc, ktoré bránia tomu modrému svetlu? Začala som pracovať s Pc .. 12-13 hodín denne. Mám operované oči a veľmi ma pália, svrbia a červenajú..
Veľmi by mi pomohlo, ak by tu bol niekto, kto má s nimi skúsenosť a vedel by mi poradiť značku.
Ďakujem

t1nusa
20. nov 2023

ja oči operované nemám, ale v práci som používala Moonlight alebo Meller

taktotedanie
20. nov 2023

Pozri tojemarketing a skoda penazi
Ak mas dobry pc vies si upravit obrazovku len sa treba pohrat s nastavenim
Potrebujes sa nastavit na pracu v zmysle 20-20-20 20min pracujes, na 20sekund sa pozries z pc prec najlepsie von oknom odporuca sa na dlhsiu vzdialenost ( 20 stop) preto najlepsie von oknom, pozmurkat poriadne , kvapnut umele slzy napr hylo gel ten udrzi oko vlhkejsie dlhsiu dobu, na vecer corneregel alebo vitapos mast a 1-2x do tyzdna kuru s posiforlid maskou
Oci ta nebolia z modreho svetla ale z toho ze mas syndrom sucheho oka

evelyn246246
20. nov 2023

.. skus unizdrav .. ja mam od nich a spokojnost ..citim rozdiel ..

gejb
20. nov 2023

Ja nám z eyerim , pomohli mi proti bolesti hlavy.

doriiis
20. nov 2023

Najlepšie je,keď si niekto myslí,že okuliare s bielymi sklami odfiltruju modré svetlo🤣

mandy552
20. nov 2023

Máme všetci v rodine. Je to veľka úľava pre oči. eyerim

simca06022011
20. nov 2023

kvapky do oci. Ale teda ja mam dioptricke okuliare a filter si na ne davam robit uz roky, podla mna to pomaha ale pri tak dlhej praci s PC to vobec nemusi byt "zo ziarenia", ale vysusuje sa ti oko, svaly su unavene a tak...Aj osvetlnie okolo monitora pomaha, aby clovek necumel do toho v tme. Rozne typy najdes.
Vela robi aj kvalita monitora. Ja napr. kalsicke office, ked idem k niehomu nemozem casto vystatat, uz po pol hodine tam slzim... doma problem nemam.
A treba robit ako @taktotedanie nie, sem tam sa postav, pozri von oknom... ja to mam zafixovne ako "aby oko nezlenivelo".

autor
20. nov 2023

@taktotedanie toto robím denne už rok od operácie. 🙂 Tam problém nie je. Preto som chcela skúsiť tie okuliare, či mi to nepomôže..😊 ale ďakujem 🙂
@simca06022011

autor
20. nov 2023

@doriiis pýtam sa tu preto, aby som vedela, že či to funguje a ako.. a či naozaj a ako majú také poriadne vyzerať ak hej...