Okuliare na ochranu proti modrému svetlu

aadaa66
19. jan 2022

Ahojte máte skúsenosť? Je potrebné ísť k očnému lekárovi nech mi on predpíše takéto okuliare?
Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
19. jan 2022

@aadaa66 za mňa hovadina, keď vidím, že všetky influsrandy to ponúkajú so zľavovým kódikom, tak to nemôže byť ok. A teda ja mám normálne taký filter na dioptrických okuliaroch, stálo to tuším 5€ navyše. Predpísať sa to asi nedá, nie je to oficiálne zdravotná pomôcka.

ferala
19. jan 2022

Stačí ísť do optiky a vybrať si rám a potom šošovku akú chceš. Mali by ti ponúknuť viaceré verzie 🙂 Tiež som tak nabehla do optiky a bolo a veru aj ma menej hlava bolí a celkovo je to lepšie, keďže denne pozerám či už do mobilu, na telku alebo počítač.

katka_2305
19. jan 2022

mám také a sú fakt skvelé, odporúčam 🙂 len netreba si mýliť okuliare na obrazovky (zbytočnosť ak si vieš na PC nastaviť filter) a červené okuliare proti modrému svetlu

bert22
19. jan 2022

mne napriklad aj filter nikde nepomahal, az okuliare som potrebovala.

beahavala
17. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja ich nemam na predpis ale mam ich bez dioptrii, objednala som si ich cez luxbryle, najprv jedny a potom este jedny, maju take krasne ramy ze som chcela dalsie

ninah1486
21. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nemam ich na predpis lebo ja som ich nepotrebovala s dioptriami