Nasej pol rocnej dcere rastu zuby, nic nepomaha, ani camilia, ani gel na zubky, uz 4 dni place, krici, nervozna je. Priznam sa boli ma uz hlava a som z toho uz aj ja nervozna. Jeden zub uz pekne vidiet, a druhy uz vidno ze je o chvilu von. Ja chapem, ze nase dieta trpi. Ale co my rodicia. Ja uz nevladzem pocuvat ten krik. Fakt ani nosenie na rukach nepomaha, este aj pri piti mlieka z flase krici a ozaj aj take zurive zvuky vydava. Este aj ked ju ozaj rozosmievame tak sa zasmeje a hned za tym plac. Ako toto obdobie zvladnut?
Stuple do usi, ja takto fungujem uz 5 rokov, pri dvoch detoch by som asi od hluku umrela, mam citlive usi ako hudobnik, takze ozaj stuple pomozu.
kludne daj od bolesti nurofen,ked je zle...nenechaj ju trpiet...a nasich velmi ukludnovalo studene ovocie v sietke,ked mohli dasnami stlacat..mozes skusit aj to...alebo studene kusatko...
Nurofen sirup alebo čípok.. nenechať dieťa toľko trápiť..
@jarmila2010 prosím vás v akej siete? Tiež si podobnou situáciou prechádzame...
@eskop https://www.notino.sk/canpol-babies/dishes-cutl... kupis hocikde...aj v tescu,napr..das tam kusky tvrdeho ovocia(jablka) a na tom si dieta chladi dasna
Ver tomu ze to dietatko trpi viac nez vy ale ano, je to na nervy 🙈 nasu celkom dobre ukludnoval na striedacku paralen cipky/nurofen, rada si hryzkala taku hracku co das na noc do chladnicky alebo gumenu zubnu kefku z dmky, alebo surova mrkva do rucicky... (ale nasa mala 10m ked jej isli prve zuby). No a mna zachranil aj nosic. Ruky by mi odpadli keby som ju stale nosila, takto som ju supla do nosica a vedela sa tam pekne ukludnit aj zaspat. Drzte sa, bude lepsie 🍀
Úplne chápem...nasmu synovi vyšlo v priebehu 1 mesiaca 6 zubov. Môj muž mu hovoril "nočný hejkal". Co sa da robiť... Nejako sme to pretrpeli, najhoršie to bolo v noci. Ja viem, že je to slabá náplasť... Ale všetko raz pominie. Tie zúbky vyjdu a bude dobre👍. Na moc Viburcol pomohol (pre maleho😅). Bohužiaľ štuple do uší sme nepoužívali... Syn ma hlas, ako operný spevák.
Moj plakal do 4rokov , do dvoch uplne stale a od 2-4 plakal vnoci maval zive sny, ja som bola mrtvola uplna neboj moze to byt aj horsie, daj jejna diasna citron alebo od Jack and Jill gelik alebo skusaj vsetko co trh ponuka a sebe medovku na ukludnenie, drz sa
Ahoj, skusali ste aj Viburcol cipky? Akoze homeopatia, ja na ni moc neverim, ale nasmu malemu pomahaju, velmi. Camillia mu vobec nezabrala, ale tu mi baby odporucili Chamomillu 15, ta mu zabrala tiez fajn, davam na striedacku a ked uz ani to nie, tak ako pisu, Nurofen sirup a aj babatku istotne odlahne.
to je ako tipos, ktorý gél zaberie... z toho dôvodu máme my doma asi všetky 😀 ale to stojí cca 3e, to je ako jedna káva a ver, že sa oplatí keď nájdeš ten, ktorý zaberie. skús saloos, calgel, dentinox, aloclair, viac mi v rýchlosti nenapadlo... prípadne pozri bazar, niekedy sa baby zbavujú nevyužitých.
mne sa celkom osvedcil aj mundisal gel...ten pouzivame,az doteraz,ale na afty... https://www.drmax.sk/mundisal
Ja som jedno dieťa mala, ktoré plakalo od narodenia do dva a polroka. (Nie kvôli zubom, vadili, bála sa a boleli ju zvuky z okolia, samozrejme sme na to prišli samy, dr nič neriešili, aj keď dieťa plače viac ako 3 hodiny ozvyte sa). Nechápem ako sme to dali. Z tohto obdobia si veľa nepamätám (vytesnila som nie práve najľahšie dni). Len čakať kedy a či to prejde 🙂 (smaozrejme sme na to prichádzali samy a pracovali s ňou koľko to šlo)
Pripájam sa k Viburcol cipkam. Nám zachránili život a nervy. Nurofen, gély, hryzatka zial nula bodov.
@lulinka_003 a z coho to nakoniec bolo?Co pomohlo?
@liliana8 nasa ma geneticku poruchu, williamsov syndrom, uz ked sme sa to dozvedeli, vsetko nam davalo zmysel, a aj ked to bolo tazke poradili sme si samy (no keby uz vtedy pozname diagnozu na zaciatku nemusime velakrat tolko tapat), naucili sme ju postupne vela zvukov prijat ale stale su chvile kedy mi nic nepocujeme ale ona sa ide zblaznit (napriek diagnoze je podla lekarov zdrava)
Moja dcera plakala do 4m kvoli kolikam kazdy vecer do noci potom zuby a to sme si vytrpeli poriadne plus v noci....ak je.to tak dajte jej nurofen večer a striedala som napr 3 dni nurofen ked bol velky plac 4 dni fenistil kvapky a tak smw boli asi mesiac dva plus gely camelia