Dobrý deň chcela by som sa spýtať ma niekto skúsenosti že ma nosovu priehradka ohnutu výrazne do ľavá chcela by som sa spýtať ci ma niekto s tým skúsenosti ako dlho sa s tým maroduje a ci to potom boli a ci to môže súvisieť že som stále na chladená. A ci to je lepšie dat si na rovnať alebo radšej nie poradili by ste mi vopred ďakujem
Tiez mam mierne vybocenu ale vraj s tym zatim netreba nic robit..
Mne zistili ze je výrazne ohnutu do ľavá a mam ísť na kontrolu o týždeň môže sa to zmeniť alebo nie
Mojej dcére 16r to pred rokom operovali ,stále mala zápal dutín,hrdla ,2X antibiotiká do mesiaca,teraz nebola už 1 rok chorá,
Ja ju mám takto už asi 10 rokov a neplánujem to ísť veľmi operovať 🙂 Není to žiaden problém,
dokým vsak nemate veľmi často choré nosové dutiny, castu nadchu ( pretože to zle odteká) v tom prípade by som to šla operovať. Neviem ako dlho sa s tým maroduje, ale keďže to robia v narkoze, myslím tak 10 dní určite.
kym nemas problem ako zapaly, opuchy, stazene dychanie pri tych opuchoch, ako pisese @263 nie je dovod na operacne riesienie, tiez zavisi od velkosti odchylky. mne ju operovali. ja som nebola schopna vobec dychat na jednu nosnu dierku a druhou len ciastocne, atb niekolko x do roka.... potom sa to vyrazne zlepilo. popri tom mi vybrali aj krcne mandle a odvtedy mam o 70% zlepsenie uz 10rokov. zakrok trval par dni v nemocnici kedze je to pod narkozou + asi 2 tyzdne doma potom fungujes normalne, len beries kvapky do nosa na polypy
Ja mam vybocenu doprava, zaroven som alergik. Pokial si drzim alergiu pod kontrolou, som v pohode. Operacia je posledna moznost.
@gabriela198 to by aj mna zaujimalo ak sa mozem votriet 🙂