Ahojte, bol tu niekto na operaciu očí? Ja som bola pred rokom, to každy chodí na kontroly? Bola som tam ba druhy deň , o tyžden, o mesiac, o 3 mesiace, o 6, o 9 a teraz ma čaka 1 rok, a minule som sa spytala či je to povinne a ona mi povedala bie je povinne len odporučaju, je to odo mna 120km a ešte aj platiť stale 35€, tak som zvedava či aj iny chodia alebo nie..
@simona92101 tiež v Oftume a neplatila si nič? Ja vždy platim 35€
@maminatimka je to uz sice par rokov ale vtedy sa nic neplatilo.avsak,o castych prehliadkach po zakroku som vedela uz dopredu,takze som bola pripravena na to.ja som hladala kliniku aj podla vzdialenosti+recenzie.verim,ze nieje sranda tak casto chodit tolke km,ale s tym trebalo ratat.
Mne sa napriklad jedno oko zle hojilo,cize som tie prehliadky ocenila
@maminatimka treba ísť, je to veľký zásah do oka. Ale ak máš nejakú dobrú kliniku bližšie kontrolu by ti určite vedeli urobiť aj tam. A ušetríte aspoň čas a peniaze za benzín.
@marsmykkok minule /9 mesiac po operacií/ mi pan doktor povedal že mam super vysledky, tlak v očiach je až dokonaly a že sa to mi to tak zahojilo že ani nevidno že som bola na operacií...no možno nepojdem hned teraz, ale ešte tento rok určite pojdem...
@simona92101
@marsmykkok inač jedna znama bola v iclinic a viete že tam ani na kontroly netreba chodiť? Vobec..len ak su nejake problemy, ona vobec nechodí, ale pre istotu ja som už bola 6 krat a to som rada že je všetko ok 🙂
Chodte k svojej ocnej na kontroly to staci
@maminatimka neporovnavajte kliniky.. nechodia a potom to tak aj vyzera..
@maminatimka ano bola som,ale za kontroly som neplatila.myslim,ze v ramci vlastneho zdravia treba tie prehliadky absolvovat,pre klud duse..