Ahojte, budem mať na vrchnych zuboch mostík. Zatiaľ mám len provizorny vo farbe A2(spodné mám A2) ale chcela by som vrchné belšie. Máte to niekto takto? Alebo som čudná.. Sedel Vám provizorny mostik dobre? Ja cítim taký divný pocit na predných zuboch z vnutornej strany je to hrubšie(ako boli moje).
@gladys_07 Ja nechcem radu, ale či si niekto dal svetlejsi odtieň ako mal svoje. A zubar tie zuby "nosiť " nebude, ale ja 😀
Provizórny mostík je hrubší lebo nie je taký pevný. Dá sa dat a1 miesto a2, nebude to veľmi kričať a horné zuby bývajú svetlejšie. Ale treba povedať v ambulancii aby zmenili farbu. Bude sa určite robiť skúška ak by sa farba nepáčila alebo bola veľmi svetlá dá sa do farbiť na a2. Mali sme takých pacientov. Ale na svetlejšie ako a1 by som nešla. Toto bude vyzerať prirodzene ale b1 už je veľmi biela, ma aj iný základ ako a1 a a2 a to by bilo veľmi do očí ze sú ine
Ja mám A1 na dvoch horných zuboch aby pasovali k ostatným, ale za mňa A1 nieje nič extrémne biele. Brala by som kľudne belšie. A2 som mala dočasne a boli žlté …
@ronie338 Ďakujem, A1 mi na začiatku navrhol aj zubár a aj B2. Len to bolo s tým že som si chcela dat robiť aj spodné zuby na mostík(chýbajú mi 2 stoličky)aby som mala rovnakú farbu. Už si však nechcem dat brúsiť svoje zuby.
Preco myslis, ze ti anonymne nicky na koni poradia lepsie ako zubar, ktory to vidi nazivo?
Ja mam A2 a su to normalne, biele zuby, prirodzene vyzerajuce, ziadne “orbitky” co by pod UV lampou svietili