Ahojte zienky.. Mam na Váš veľkú prosbu. Momentálne som u gynekológa od 01.03.2021,cize pol roka od zmeny bude 01.09.2021. Lenže nebola som s nim absolútne spokojná a k novému gynekológovi som začala chodiť mesiac po prihlásení k tomuto - chodím k nemu lebo je to náš rodinný známy a vždy ma prijal. Dlho sme bojovali s neplodnosťou a teraz sa mi konečne podarilo otehotnieť. Veľmi sa aj bojím ísť k tomu starému je strašne arogantný a nepríjemný. 12.08. Mam ísť na prvé vyšetrenie v 7tt. Písala som im mail, ze chcem ukončiť dohodu o poskytovaní starostlivosti a sestrička mi len odpísala, ze keď toho 12. Prídem že ma od registruje a vybavene.. Čiže poradíte mi? Ak sa odhlasim 12.08. A prihlásim rovno v ten deň poprípade 13.08. Do 01.09 si budem musieť platiť všetky úkony alebo to poisťovňa nebude riešiť a bude to v poriadku? Do poisťovne som volala a tam sa mi ani nevedel riadne ten pan vyjadriť... Preto sa obraciam na vás ak máte niektorá skúsenosť budem vďačná za každú odpoveď 🙏❤️
@kacena4 a nebudem si musieť platiť poistné? Mne práveže jedine povedala na poisťovní, že nečaká sa do konca kalendárneho mesiaca na odhlásenie, že to vobec tak nie je... Ja len neviem ze co ten 2 - 3 týždňový sklz :/
@simonkasim len pri vseobecnom musis cakat pol roka, inych lekarov mozes menit kedykolvek. A ci vseobecak, ci gyndos, ci zubar, tak oni poslu bud prirastok alebo ubytok. Co viem, tak do konca mesiaca ta vedie jeden, od dalsieho dalsi. A platis max. len to, co ma dr.schvalene VUC, nic ine.
@simonkasim ake poistne?? Si zivnostnik ci samoplatca? Vtedy si platis poistne. A ak nie si dlznicka v poistovni a dr.je zmluvny, platis navyse len to, co je schvalene v cenniku od VUC.
tak sa k jednemu dnu odhlas bude to ram napisane a k dalsiemu dnu prihlas u ineho ale toho musis mat dohodnuteho
@siska53 ďakujem, je to cele také matuce... Lebo toto s tým ku koncu mesiaca mi práveže v poisťovni povedala ze vôbec že keď má odhlási tak ma odhlási a nerieši... Ale na hento mi nevedela odpovedať si sa môžem skôr prehlásiť... A na internete zasa píšu ze sa nesmie odhlásiť nikto skôr ako po 6 mesiacoch aj u gyndy lebo si potom úkony musí platiť sám.. Preto som zmätena.. Tak ďakujem za odpoveď hádam je to pravda a nemusím nič riešiť len sa odhlásiť a hneď prihlásiť 🙏
@kacena4 toho uz mam tam chodím aj mimo prihlásenia ten má vezme hneď
Nepleties si zmenu poistovne a zmenu osetrujuceho doktora? Ak mas platne poistenie vzhladom na zamestnanie tak u dr. doplacas iba take ukony, ake nema od poistovne preplacane, vi sa mylim? Mat ci nemat gynekologa, alebo inrho doktora nijako nesuvisy so zdravotnou poistovnou
@bigdream ďakujem za skúsenosť 🙏❤️
@kitycat nie nepletiem, nie som debil zasa... Nasla som k zmene gynekológa zapísané tieto veci. Ale zaskočilo ma ze ma chcú hneď odpísať
Dokonca aj sestrička si myslela ze ma skôr nemôže zapísať nová - až teraz co napísal ten lekár že ma môže hneď odpísať. Samozrejme ďakujem za rady už som múdrejšia a 13. Sa už prepíšem k novému ☺️
dr. ta odhlasi zo svojej evidencie ku koncu mesiaca vybavit to mozete skor