Ahojte prosím vás keď pôjdem ku ocnej odstráni mi majú bradavicu na počkanie ? Boli to ? A koľko sa asi za to platí? Ďakujem
Áno samozrejme , buď sa to robí skalpelom alebo laserom… po skalpelu mas stehy … musíš ísť na vybratie po laseru mas strup a potom tam mas take cervensie miesto … celé hojenie trvá tak 3 -5 mesiacov
Neviem ako u vás, ale i nás okr. Nové Zámky sa treba objednať, aj keď je to drobný zákrok
Myslím, že sa objedná na dusík, ale ak je to na očiach asi ťa pošle k chirurgovi, ktorý robí estetickú chirurgiu, ale samozrejme, všade to môže byť iné.
Pardon tak teda u nás je to na počkanie … myslela som že to tak funguje vsade
@martinaaaaaa465 a počas toho hojenia to budem mať len červené ??? Nič iné ??? Mám to na viečku na oku bude to bolieť ?
Autor .. no mne sa najprv urobila chrasta a potom scervenalo … vtedy som to musela chrániť pred slnkom .. nebolelo má to … len neviem či na oku to môžu robiť laserom… ja som to mala na brade
je to zakrok na ktory sa objednava a plati sa za neho treba sa objednat k ocněu ktory to vykonava (nie kazdy to robi) cakacie doby podla lokality a nie neurobia to na prvom vysetreni
@loginexistuje očný ? Ja že to na koznom robia
na klinikach aj na koznych ale v oblasti oka nerobi kazdy kozny
Mamu obj na očné oddelenie do nemocnice a len tam jej to odstránili...
Preklep 😱 ku kožnej*