Odstráni mi očný lekár bradavice na počkanie?

28. feb 2023

Ahojte prosím vás keď pôjdem ku ocnej odstráni mi majú bradavicu na počkanie ? Boli to ? A koľko sa asi za to platí? Ďakujem

autor
28. feb 2023

Preklep 😱 ku kožnej*

martinaaaaaa465
28. feb 2023

Áno samozrejme , buď sa to robí skalpelom alebo laserom… po skalpelu mas stehy … musíš ísť na vybratie po laseru mas strup a potom tam mas take cervensie miesto … celé hojenie trvá tak 3 -5 mesiacov

martul
28. feb 2023

Neviem ako u vás, ale i nás okr. Nové Zámky sa treba objednať, aj keď je to drobný zákrok

lukbe
28. feb 2023

Myslím, že sa objedná na dusík, ale ak je to na očiach asi ťa pošle k chirurgovi, ktorý robí estetickú chirurgiu, ale samozrejme, všade to môže byť iné.

martinaaaaaa465
28. feb 2023

Pardon tak teda u nás je to na počkanie … myslela som že to tak funguje vsade

autor
28. feb 2023

@martinaaaaaa465 a počas toho hojenia to budem mať len červené ??? Nič iné ??? Mám to na viečku na oku bude to bolieť ?

martinaaaaaa465
28. feb 2023

Autor .. no mne sa najprv urobila chrasta a potom scervenalo … vtedy som to musela chrániť pred slnkom .. nebolelo má to … len neviem či na oku to môžu robiť laserom… ja som to mala na brade

loginexistuje
28. feb 2023

je to zakrok na ktory sa objednava a plati sa za neho treba sa objednat k ocněu ktory to vykonava (nie kazdy to robi) cakacie doby podla lokality a nie neurobia to na prvom vysetreni

autor
28. feb 2023

@loginexistuje očný ? Ja že to na koznom robia

loginexistuje
28. feb 2023

na klinikach aj na koznych ale v oblasti oka nerobi kazdy kozny

gondyo
28. feb 2023

Mamu obj na očné oddelenie do nemocnice a len tam jej to odstránili...