Odstránenie znamienok v Košiciach - kvalita, cena zákroku

sjiuzn
7. nov 2018

Ahojte, poradí mi niekto, kde v KE odstraňujú znamienka za rozumnú cenu? Má niekto dobré skúsenosti aj s kvalitou zákroku? Ďakujem 🙂

korunka1
7. nov 2018

Ja som si dávala v Šaci na plastike, mala som papier od kožnej-odporúčanie na odstránenie,zákrok bol zadarmo, spokojná som,ale...keďže sa mi celkovo rany zle hoja, tak sa mi jazvy roztiahli,mám to na ľavej strane nad prsom, vidno to ale vonkoncom mi to nevadí.

sjiuzn
autor
9. nov 2018

@korunka1 ďakujem za odpoveď, ja to potrebujem pre priateľa, ale on nemá také plošné znamienka, skôr také výrastky a lekárka nám na to odporúčanie asi nedá, lebo to nie je zdraviu nebezpečné, skôr kvôli vzhľadu a hlavne sa bojím, aby sa mu to neodtrhlo pri obliekaní a tak...čiže my budeme platiť, len ich má asi 4 také, tak to bude dosť finančne nákladné :(

korunka1
9. nov 2018

@sjiuzn Môj muž mal tiež také niečo, dával si to odpaliť na kožnej ambulancii v nemocnici u nás a nič neplatil.

sjiuzn
autor
10. nov 2018

@korunka1 Ďakujem za odpoveď. V ktorej nemocnici to bolo? Mali ste aj výmenný lístok od obvodnej?

ajbka
10. nov 2018

@korunka1 prosím info : vaša kožná má ten prístroj na pozeramie znamienok??? Ak áno prosím meno dr a jej pracovisko . Ďakujem!!

korunka1
10. nov 2018

@sjiuzn Ja som z Michaloviec, bolo to u nás asi pred dvoma rokmi a myslím, že listok nemal.

korunka1
10. nov 2018

@ajbka Bola som na takej väčšej kontrole v Šaci v nemocnici a na kožnom mi to pozerala. Potom asi po roku som ten papier ukázala na plastike/popáleninovom...dcera išla na plastiku s ušami a bez problemov to stačilo aj pre poisťovňu

jannies15
10. nov 2018

Ja som si pred pár rokmi dala vybrať znamienko v estetickom centre MUDr.Švehlíka (cca 60€ s histologiou), no vzhľadom na cenu som nebola spokojná s jazvou (dosť škaredá) a ďalšie dve na poliklinike Sever, neviem už,ako sa volal lekár, ale taký starší, na stroji písal a platila som asi 5€,no jazva takmer žiadna ;) vymenny listok nebol potrebný....v blízkej budúcnosti sa chystám znovu

jessicai
13. nov 2018

Mne odstranovala vyrastky na krku kozna lekarka s laserom a mam ich tam znovu. Vraj sa to rozmnozuje aj krvou. Niektore vyrastky som si natrela octom a odpadli mi po case. Citala som niekde, ze je na to dobry aj jablkovy ocot. Kamaratka si to natierala s odstranovacom laku na nechty a tiez odpadli.