Zdravím. Chcel by som sa opýtať či tu má niekto nejaké skúsenosti s odstránením znamienok z tváre laserom a po prípade čo bolo po zákroku a ako sa to hojilo. Najlepšie ak by sa tu našiel niekto z Trnavy kto bol na takomto zákroku na klinike belezza alebo euroclinic. Ja osobne mám na tvári pár znamienok a chcel by som si ich dať odstrániť ale keďže to je na tvári tak sa nechcem moc úspechať a rád by som si prečítal názory / skúsenosti ľudí čo to podstúpili.
@miep Dobrý deň,bola som pred 3dňami na odstraneni znamienok v Euroclinic, robili mi ich 6. Bolest ziadna, umrtvili injekciou s mezokainom, takze som vobec nic necitila, po 15min bolo hotovo,velmi prijemna dr a sestricka. Pouzivali laser,myslela som,ze budu vyberat skalpelom a zasivat,kedze som ich mala vacsie. Momentalne mam iba chrasticky, odporucali udrzovat v suchu, 24hod po zakroku sa nesprchovat. Pouzivam framykoin zasyp. Odkladala som veeelmi dlho, co lutujem,kedze to bolo uplne bezbolestne, urcite do toho chodte 🙂
@miep uvidis co ti povie lekar. Nie vsetky znamienka na tvari je mozne odstranit. Ak ich mas v celustnej oblasti smerom k uchu, tak do tych sa lekarom moc nechce. Ak chces odstranovat tak moc necakaj = nema na to moc svietit slnko, aby sa ti nevratili. Idealne je tento zakrok robit na jesen. Spytaj sa na klinike, ci mas v cene opatovne vypalenie v pripade, ze by sa ti cast znamienka objavila znova. Niektore znamienka sa radi vracaju. vypalis, a za 3 mesiace ho mas spat a treba to opakovat. Je to malo pripadov, ale su. Aby si o tom vedel.
@miep Bola som na odstránení znamienok na tvári laserom u Dr. Niepla, ul. Pod Párovcami, Piešťany. Po zákroku som to mala pár dní prelepené, pár dní to mokvalo. Dávala som si na to Framykoin zásyp. Krásne sa to zahojilo, ani nie je vidno, že som tam nejaké znamienka mala. Môžem Dr. Niepla len odporučiť. Je to kožný lekár, predtým mi aj znamienka vyšetril. Super prístup.