Ahojte,baby. Hľadám lekára,zdravotné stredisko v Bratislave,kde sa odstraňujú znamienka.Mam pár drobných na krku,ktoré pôjdu prec (aspoň predpokladám) laserom.Tiež by som si chcela dať skorigovať vystupenu jazvu na ramene. Toto všetko by som rada absolvovala v rámci jedného pracoviska.Viete odporučiť nejaké,kde človeka nezoderu z kože financne a zároveň pristupujú profesionálne?Z hľadania na googli má už boli hlava.dakujem vopred
odporucam z vlastnej skusenosti dr. Bansky , plasticky chirurg. poliklinika Karlova Ves, ma sukromnu ambulanciu.
Ahoj, ja sa ti sem pridam, pretoze ma to tiez zaujima. Mam strasne vela takych akoby bradaviciek - vyzera to ako znamienko, ale nie je. V minulosti som chodila na vypalovanie dusikom, ale zostali mi po tom dusiku na tele hnede skvrny a trvalo rok, kym mi vybledli. Preto som sa zlakla a na vypalovanie som prestala chodit. Teraz by som rada nasla sposob, ako sa tychto bradaviciek definitivne zbavit, ale teda dusikom nie.
@liena12 ústav lekárskej kozmetiky v petržalke,pred pár rokmi som si dala laserom odstrániť pár znamienok. Ale jazvy neviem,skús sa u nich informovať.