Ahojte, neviete mi niekto poradit kedy je vhodna doba na odstranovanie znamienok prip. koznych vyrastkov? Osobne si myslim, ze az na jesen, ale pre istotu sa to pytam (nakolko dnesna doba ide strasne rychlo a mozno sa veci uz davno zmenili).
Dakujem pekne, Tina
@tina_telekova no na lieceni jaziev/stehov nejde doba dopredu 🙂))) Najlepsie je stale jesen 🙂)) Ja by som kludne aj koniec septembra/oktober... podla toho aky mas program, aby si vedela byt v klude..
Minuly rok som absolvovala nepremyslene vyberanie na konci septembra a skoro som zomrela behat so stehmi :D
V obdobi kedy nie je slnko moc intenzivne cize neskora jesen zima, pripadne na jar.
ja som si davala vybrat taku tukovu hrcku na chrbate teraz pred 2 tyzdnami. nebolo to sice akutne, mala som ju uz 2 roky, ale predtym som to mala zapalene, to nebolo prijemne, dr povedal, ze ked sa to znova vytvori, mam si to dat vybrat, len som otehotnela, potom sa mi to uz nechcelo riesit, az teraz som sa dokopala. a preto v lete, lebo muz mal povinnu dovolenku, tak som to vyuzila, aby som sa so stehmi nemusela aspon par dni nadrapovat s malym. prezila som aj tieto tepla, jedine, co som sa nechodila kupat, len tak po pas s malym do vody, proti slnku som mala naplast.
takze zalezi na tebe, ci ti to suri, ci je toho viac, na akom mieste, ci este planujes dovolenku pri vode a tak 🙂
Vzhladom na to,ze to mam na tvari,tak asi pockam na jesen.Dakujem krasne vsetkym
ja by som to nechala tiez na jesen aj ja sa chystam , ale neviem sa odhodlat. drzim Ti palce
Jar,jesen.hlavne nie v teple,ak to nie je akutne...