Ahojte, mám 33 rokov a od detstva mám na tvári znamienko do 1cm, mám ho kúsok od vrchnej pery. Bola s u kožnej, pozerala ho dermatoskopom, podozrivé nie je, je v poriadku. Chcela by som si ho dať odstrániť. Boli ste niekto na odstránení znamienka na tvári? A čo jazva? Keď tak viete mi odporučiť dobrého chirurga - zapadne Slovensko najlepšie. Alebo kliniku s dobrými plastickými chirurga mi? Moc vam ďakujem za rady 🥰
@struhanka a je to bezpečné laserom? Aj to okolie nejak úmrtvia alebo sa sa bolesť zniesť?
Áno bola som pred mesiacom. 🙂 napíš mi pošlem ti fotky. Bola som na klinike plastickej chirurgie. Platila som 80 EUR za 3ks.
Jedno laserom, dva chirurgicky (boli 3D, vytrcali).
@lenkakravcova ďakujem, píšem správu 🙂
Mala som tiez znamienko nad hornou perou. Dala som si ho prec ked som mala asi 16-17 rokov. Jazva nie je vobec vidiet. Neodstranovali laserom, ale klasika chirurgicky. Nebolo ploche, ale vytrcalo.
Plastická chirurgia Ružinov mala vyberali mi dve z tváre jedno väčšie na boku na líci klasický nie laserom.Jazvy nemám používala som gél po zakroku
Ešte pridávam fotku mastičky, ktorú si na jazvy teraz dávam. Pomaličky blednú. Odporučila mi ju plastická chirurgička. Mala som 4 a 6 stehov cca po vyberaní dvoch znamienok na tvári.
Táto masť Dermatix stojí cca 47 Eur, ale ak si ju vyžiadate na kožnom na predpis (niektorých lekárov treba pol hodiny presviedčať ze vám ju treba 😂) , tak je zdarma. Len momentálne je malokre na lekárni ( v Košiciach ju mala len jedna lekáreň), na objednávku z ČR stojí bez predpisu cca 29 Eur.
Jednoznačne choď na laser
Ja som mala nad vrchnou perou nad kútikom znamienko, teda asi skôr šošovičku, lebo to vytrčalo. Normálne mi to vyrezal a jazvu vôbec nie je vidieť. Bola som u Mudr. Sameka, robí v NMnv.
Bola som v Nitre avelane clinic, robil mi to plastický chirurg mudr bogdan som maximálne spokojná, 3 menšie mi robil laserom, jendo ktoré malo nad 1,5 cm muselo ist chirurgicky,vsekto na tvári a spravil to naraz. Odporúčam toho dr všetkými desiatimi a ľutujem, že som sa neodhodlala skôr
Laser je fajn, moze sa stať ale ze sa znamienko vrati.. ja mam chirurgicky odstranene.To mi doporucila aj kozna.. v konecnom dosledku je to na tebe
bola som tiež na plastickej chirurgii - Possonium klinik, Mudr.Fábry, mala som znamienko tesne pod okom, dosť som sa bála, ale mám to krásne spravené..žiadna obava..
@lenkakravcova ahoj akurat presne toto riesim mam ju predpisanu ale obehala som pr lekarni v Ke a neuspesne . Neporadila by si mi kde si ju kupila ? Vopred vdaka
@princessalex nepamätám sa už presne ktorá to bola lekáreň, ale bolo to v centre Košíc po pravej strane k Alžbetin mu domu, a mali tma aj nejaké zdravotnícke potreby (detské topánky vo vitrinke pri dverách). Vychádzalo sa tam akoby cez dvor. Neviem ci ti to nejako pomôže, ale skus popozerať. 🙂
@lenkakravcova ahoj dakujem za odpoved. Dnes som bola hldat ale nenasla som nic s tymto popisom - respektive nevedela som sa zorientovat- lekaren by sa mala navhadzat po pravej strane od alzbetinho domu smerom niekam k byvalemu tescu ? Alebo ulicka
Smerom na stanicu ? :D Budem vdacna za usmernenie. Zelam pekny den
@princessalex to si vôbec už nepamätám ze ci to bolo smerom hore alebo dole.. Len viem ze to bolo napravo. 😐 Skúsim sa opýtať v lekárni u nás. Oni ma tam poslali. (skus sa v najbližšej lekárni opýtať ak ju nebudú mať, že v ktorej ich pobočke ju majú, niektoré lekárne majú ju na iných pobočkách).
@princessalex inak potom tu ju majú. Ale tu sa platí komplet. https://www.gigalekaren.sk/produkt/dermatix-si-...
@princessalex tak som sa opýtala, tam ju už ani nemajú. Ale je v Sabinove a ešte v nejakých mestách. Pozri na ich wrwbw maju tam vypísané kde ju majú. Možno sa budeš vedieť dohodnúť na vybratí. 🙂
@lenkakravcova dakujem pekne za ochotu
Ahojte chcela by som sa pridať do konverzácie resp. aj ja mám záujem o krém na jazvy dermatix pre dcérku. Ak by mi niekto vedel poradiť, kde sa dá na Slovensku vyzdvihnúť na lekársky predpis budem Vám veľmi vďačná. Ďakujem
Ahoj môžem sa opýtať ako ste teda dopadli ? Mám rovnaký vek a rovnaký problém presne na Tom istom mieste .... Lekárka na kožnom mi odporučila laserom ale tiež mám obavy....ďakujem za odpoveď
Mala som znamienko na nose. Pár rokov je odstránené laserom, jazva žiadna.