Potrebujem, alebo lepsie povedane chcem, si dat odstranit dve znamienka na tvari. Obe dost velke. Mam ale mensi problem. Po jednom davnejsie odstranenom znamienku mi zostala dost viditelna jazva a preto sa obavam ze mi zostanu jazvy aj na tvari. Uvazujem preto o ich odtraneni na plastickej chirurgii. Mate niekto osobnu skusenost a viete popripade odporucit nejakeho odbornika v Piestanoch ? Na tie znamienka som uz zvyknuta ale cim som starsia tym som skaredsia 😀 a rada by som sa nejako vylepsila 🙂 😀 Ale mam z toho aj dost velke obavy. Mozete mi poradit aj cez sukromnu postu. Vopred dakujem za vase skusenosti.
@marianna1985 Dakujem, tiez si nechavala odstranit znamienka na tvari? Nezostali jej jazvicky?
@scrabble Ostali ale velmi jemnejazvicky, mala to pod okom, ale staci trocha make upu a nieje to vobec vidno, dokonca ak si da v zime kvalitnejsie krem nereaguje jej to ani na zmenu teploty
ahoj ja som bola u doktora Niepela v PN . Vynikajúci.......odstaňoval mi vyčnievajúce znamienko z tváre a nič tam nemám. Aj mama bola u neho a tiež nič.
@marianna1985
@lenka1311 dakujem dievcata. Som stale viac a viac rozhodnuta zbavit sa ich 😉
kamaratka bola tu http://medicentrumpn.sk/ a bola veeelmi spokojna nielen s pracou, ale aj pristupom 🙂