Aká je čakacia lehota na histológiu? Chirurg odstránil znamienko 16.3....dnes vybrali stehy ale vysledok som este nemala....mám strach...
Ja tiež čakám na histológiu. Mne vyberali znamienko 14.3. Mne sestrička povedala, že 2-3 týždne. Tak už teraz zavolám.
@zuzu100 manželovi vyberali 14.3.a vysledky mal 27.3 .Uz budu kazdu chvíľu.A hlavne nestresuj a neboj sa .Teraz sa sustred na oddych pocas sviatkov.
2-3tyz.ak byva pozit nalez alebo sa im nieco nepozdava zvyknu z patol.volat skor.
Dufam, ze vsetko bude v poriadku...aj 10 rocná dcerka mala jedno cierne znamienko, 3mm...tiez jej odstránili 16.3....
Mne odstránili 6.11. Vysledok bol 10.11. Zial pozitivny
@malzeville mala si velké, alebo cierne? Dermatolog Ti co povedal pred odstránenim?
Ja som cakala 4 tyzdne
Aj ja mám čierne znamienko 5 mm, 13.4. má čaká odstránenie ,už teraz mi lepí či to zvládnem lebo neviem čo to obnasa
@mobilbabie co Ti povedal kozny lekár?
@zuzu100 že to treba dať von
@zuzu100 kozna povedala že treba vybrať / mala som to na cele / taky suchý sivy útvar / šla som chirurgovi dal mi termín výberu potom dal lokálnu anestezu vyrezali zašil velka jazva kazdy mesiac chodim koznej na kontroly
ja som mala do 2 týždňov, negatívny výsledok, držím palce
@malzeville aký bol prosím ďalší postup u vás
@zuzu100 mne to trvalo 17 dni. Mala si snim nejaké problémy?