Ahojte, ak si chcem dať odstrániť znamienko,treba ísť najskôr k obvodnemu či rovno na chirurgiu? Po lekároch nebeham tak ani neviem aky postup zvolit 🙈 a ešte otázka - kožná to asi neodstranuje vsak? Ďakujem
@kvietok2012 ku koznej mam cestu zrovna buduci mesiac tak snáď to u nej vybavim lebo je dost neochotna. Ďakujem za radu
Mne to odstránili aj na kožnom 😁 výmenný lístok ti treba od všeobecnej ku kožnej…
ku koznej nepotrebujes vymenny, boli sme takto vcera a znamienko da chirurgicky odstranit len ak ona uzna za vhodne, nasa nam nedala papier na chirurgiu, ze to este nie je treba a kontrola o rok, ak chces vybrat znamienko ty a nie indikovane lekarom treba ist na sukromnu kliniku za hotovost tam nepotrebujes papier od dr
@neferneferuaton drobnosti odstraňuje aj kožná
Výmenný lístok na kožné ona to pozrie a chirurg odstrani
záleží od znamienka. Kožná dokáže niektoré odstrániť. Ktoré nevie, tak smer chirurgia alebo súkromné zariadenia. Podľa toho, kde to znamienko máš. Mne odstraňovali na tvári a radšej som išla do súkromného centra. Pred rokmi mi odstraňoval chirurg znamienko na chrbte a doteraz mám hroznú jazvu. Ale tam ma to netrápi. Tvár som neriskovala
@neferneferuaton laserom odstraňujú tiež ne? To kde riešiť? Aj ja by som chcela odstránenie znamienka
@neferneferuaton kozny a potom plastika/chirurg, podla toho co povie lekar
@luccija na kozne netreba vymenny listok ziadny
@2006_1211 laserom niektore, lebo nedaju poslat na histologiu ak som to dobre pochopila... musis si najst zariadenie (sukromne to zvyknu robit), kde na to laser maju.
Ďakujem za rady. Na kozne vymenny listok netreba. Tam sa teda popytam a uvidim ci ma odosle. Znamienko mi vadi hlavne preto lebo sa mi zachytava o oblecenie. Ale asi cez leto neodstranuju ci to uz tak nie je?
@neferneferuaton nemali by sa, ale ak by to bolo akútne (mechanické poškodenie, krvácanie alebo iné zmeny), tak sa dá. Potom si to môžeš prelepiť aby nebolo vystavené slnku.
Najprv koznej, ta dá vymenny listok, potom chirurg. K obvodnej nemusis ist.
Kozna dr niektore odstranit vie, niektore nie.