Ahojte, boli ste miekto v posl.dobe na odstraneni zlcnika?
Ako dlho to trva? Kolko som v nemocnici?
Mam male babatko a blato v zlcniku, bolesti po skoro vsetkom co zjem.
Ma niekto skusenosti s Trnavou?
@lubka261 mam kupeny
mam zlc.blato a denne bolesti brucha, neviem uz co jest, dokonca aj veci co by som mala moct podla diety c 4 mi skodia.... idem na gastro a ak mi aj tam povedia ze jedine operacia (ako obvodna a chirurg), tak pojdem 😭
bojim sa ako to babatko doma zvladne, je plne kojeny
@lubka261 a tebe pomohol? ako dlho si ho pila?
Mňa operovali v 2019, ale na druhý deň po operácii som šla domov. Zvládnete to tie 2-3 dni, neboj sa toho, naozaj sa ti operácii uľaví. Tiež som mala taký stav, že som nedokázala zjesť ani suchý rožok. Mala som v žlčníku piesok a kopec drobných kamienkov.
Som akurát dva mesiace po laparoskopii žlčníka. Jeden deň ma prijali druhý operovali a o dva dni som šla domov, dokopy som bola tri noci. Tiež som kojila ale už má rok a pol mala som odsávačku a odsávala. Ak by si šla určite povedz že máš malé bábo možno by to nejak zohľadnili ale či naozaj ťažko povedať. Po operácii odporúčam aby bol s tebou niekto doma aspoň do odstránenia stehov čo je asi týždeň po operácii. Držím palce viem čo je to za bolesti ☹️
No..ja som nastupovala v stredu a v sobotu na obed som uz bola doma. Ale ja som si mohla dovolit ist na operaciu, ked uz mala mala zavedene prikrmy, kedze nasa sa odmietala naucit z flase.
Ak ti vie pit aj z flase, tak to bude ok, ale nasa flasu odmietala, tak sa muz s mojou mamou natrapili.
3 sní ste v nemocnici, je tu v poslednom čase o tom kopa tém, skúste pohľadať 🙂
My sme raz mali na oddeleni hospitalizovanu presne taku pacientku, ktora sla na odstranenie zlcnika a mala male babo, plne kojene. Tak sme s nou hospitalizovali aj jej mamu s nejakou fiktivnou diagnozou, bola tam s nou a starala sa o vnucatko, mamicka ho len kojila. Ale to bolo za cias, ked sme mali velmi dobreho a ustretoveho primara a navyse par rokov pred koronou...nevies sa tak s nimi dohodnut?
Ahoj, ja som bola teraz na jeseň, robili mi to laparoskopický, na druhý deň som šla domov. Komplikácie žiadne. O 10d vybratie stehov (dovtedy mi kázali nič nedvíhať). Ak máš bolesti, neváhaj!!
@siska53 tiez nechce flasku
@daniela1911 akoze v utorok rano nastupim a v stredu idem domov?
Áno, ja som bola tak
@daniela1911 mozem sa spytat a to si bola v statnej nemocnici ci sukromnej? kde ak smiem vediet?
@lubka261 dakujem
V Žiline Žilpo, súkromná, zákrok šiel normálne cez poisťovňu
Ahoj, mne odstranili zlcnik vcera o 14 tej a dnes o 11 ma prepustali domov 🙈
A este som zabudla dopisat,ze mam 2 mesacne babatko..takze som odsavala mlieko v nemocnici.... tyzden som ho ucila doma pit z flasky a doma to manzel zvladol na vybornu s malym aj so skoro 3 rocnymi dvojickami...nebola som z domu prec dlhsoe ako 24 hodin 😁
@kikuska9935 klobuk dole pred manzelom👍
@kikuska9935 teda, klobuk dole ozaj, drz sa
@kikuska9935 a kde si bola? to si podpisala reverz ?
Prečo by mala podpisat reverz, je veľa jednodňových chirurgii, kde sa takéto úkony robia. V zahraničí sa to bežne takto robí, dokonca ambulantne v rámci jedného dňa.
V galante..nie , ziadny reverz..tam tak robia zlcniky 😁
@daniela1911 toto bola normalna nemocnica 😁 ziadna sukromna.
@kikuska9935 ja som bola v súkromnej, ale normálne cez poisťovňu 🙂
Ahoj, mne odstránili najskôr kamene v TT a potom o rok opäť kamene a žlčník v RK, lebo sme sa presťahovali. Ale mala som akútnu pankreatitidu, tak som bola oba razy mesiac v nemocnici. Odstránenie žlčníka bolo laparoskopicky, uspia ťa, neboli to. Aj po operácii som bola rýchlo fit. Bežne, ak nie sú problémy, púšťajú z nemocnice na 2.-3.deň