Odstránenie veľkého znamienka

12. mar 2022

Dobry den, idem si dat chirurgicky ostranit dost velke (cca 2 cm priemer) znamienko nad kolenom.
Vraveli, ze to nic nie je, ze na druhy den normalne do prace.
Kolko dni budu stehy a po vybrani stehov su nejake obmedzenia v sportovani? Napr drepy a tak?
Pouzivali ste nieco na lepsie hojenie jazvy?
Bola som v takom soku, ze som sa dokppy nic nespytala😏 O tyzden idem na zakrok. Budem moct po tom odsoferovat domov?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pimpulka
12. mar 2022

ziaden sport a tazsi pohyb minimalne 2 tyzdne ak nie viac...ja som si mesiac dozadu dala odstranit malinke znamienko nad kolenom, a setrila som si to 2 tyzdne, po vybrati stehov este aspon tyzden klud....ale to budes citit ako tvoja koza povoluje...

autor
12. mar 2022

@viestta
@pimpulka dakujem🙂 Ved to, je na takom blbom mieste namahanom...neviem co cakat. Navyse je dost hlboke, nebude to len fik fik👀

xiaomi_
12. mar 2022

ziadny chloropyl, ale kup si betadine to je omnoho lepsie, ziadne drepy aspon , zacala by som az tyzden po vybrati stehov

autor
12. mar 2022

@xiaomi_ dakujem🙂 bojim sa fest.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xiaomi_
12. mar 2022

vobec sa nemusis bat

xiaomi_
12. mar 2022

@viestta zabudla si dodat ze chlorophyl farbi oblecenie a to uz je co u teba povedat ze toto nevies

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betka233
12. mar 2022

@xiaomi_ no lebo betadine vobec nic nezafarbi 🙈

xiaomi_
12. mar 2022

@betka233 nezafarbi

xsandrax
12. mar 2022

Je to na dosť namáhanom mieste, čiže stehy ti tam nechá možno aj 2t, ja som tak mala, aby sa mi jazva neroztiahla 🙂 neboj chirurg ti všetko povie, aj kedy môžeš najskôr cvičiť a aj s čím si jazvu natierať 🙂