Ahojte.
Mate niektora realnu skúsenosť s laserovým odstránením ?
Viem, ze je to individualne a závisí to od viacerých faktorov, ale cca po koľkých sedeniach ste to mali uz ako tak ,,neviditeľné" ?
Je mi jasne, ze ta koza uz nebude ako predtym, o to mi ani nejde, kedze by bolo v plane to casom znova tetovat (jedna sa o cast ruky 7x7cm a plan je cely rukáv casom).
A este ak, kde ste boli ?
Komentáre typu : naco si sa dala tetovať ked to teraz chces dat preč.. Si laskavo nechajte pre niekoho, kto na to bude zvedavy. Kazdy v zivote robíme nejake chyby, unáhlené rozhodnutia .. Takze tak.
Tiež odporúčam pretetovať, keď aj tak plánuješ rukáv. Ušetríš čas, bolesť a aj kopu peňazí.
Chápem, že by to bolo jednoduchšie. Ale.. Ja presne viem, čo chcem na rukáv aj rozmerovo - velksotne proste presne kde ktorá časť bude.. A toto pôvodné je obrázok s čiernym pozadím .. A v tom novom neni vôbec taká ,,veľká" plocha čiernej aby to prekrylo. A dávať inú kerku len kvôli zakrytiu nechcem. Preto mi príde jednoduchšie laserom to dať vyblednúť / odstrániť.
Prosím ťa, kašli na odstránenie. Pretetuj si to ak plánuješ rukáv. Dobrý tater to zakryje tak, že to ani vidieť nebude že tam niečo bolo.
Kamoš sa opil s kamošom, potetovali mu ruku a tak sa hanbil že nečakal ani na zahojenie, išiel k dobrému taterovi, spravil mu celý rukáv postupne a dne aby človek nepovedal že to je pretetovane.