Zdravím, je tu niekto, kto podstúpil odstránenie tetovanie a odstránilo sa úplne ? Mam malé tetovanie z mladosti a už dlho uvažujem nad odstránením no rada by som vedela priamu skúsenosť a či je zakrok bolestivý, na koľko sedení ste museli ísť aby to vymizlo ?
@brembo zaplatim aj 10nasobok len nech mi ho odstránia 😁
Preboha 😂 čo tam máš hlavu svojho bývalého ?
@gabika9878778 haha našťastie nie 😂 na zápästie sme si s kamoskou dali vytetovat znak priateľstva cca 5x5 cm, v podstate to nevidno cez to nosím hodinky 😅 ale vadí mi to, nechcem mat žiadne tetovanie nepaci sa mi to
Kamoska ma už cely rukáv aj nohy potetovana takze jej to pekne zaniklo 😄
Každá koža reaguje na odstránenie inak, ale väčšinou zostávajú celkom vystúpené jazvy na tak citlivých miestach ako píšeš. Porozmýšlaj radšej nad pretetovaním, alebo sa vykašli na to úplne.
Ahoj ja si dávam momentálne odstraňovať tetovanie, resp. mám za sebou 3 sedenia yag laserom, ide to naozaj pomalinky ale žiadne jazvy ani nič podobne cca ešte 3-4 sedenia a hádam už bude úplne preč vyzerá to sľubne 😉
Ako som písala - u každého sa správa koža inak. Tetujem asi rok a pól, takže som videla ľudí, ktorí mali odstránenie bez jaziev, aj ktorým jazvy zostali a pretetovali sme to (áno, niektoré druhy jaziev je ešte možnosť pretetovať).
Ahojte baby ako ste na tom s tym vasim odstranovanim? Co teda odporucate ? uplne vam zmizlo to tetovanie?
Ahoj ako si dopadla s tým tetovaním ? Ja mám ten istý problém 😊 chcela by som si ho dať het