Odstránenie strií laserom - skúsenosti

leka29
21. mar 2022

Ahojte viem že tu boli už takéto témy ale nikto kto to podstúpil neodpovedal tak skúšam zas . Má tu niekto osobnú skúsenosť ? Dakujem

lucyluska
21. mar 2022

@leka29 ahoj ja, v UK, bolelo to...a nič mi nezmizlo. Takých 12 rokov späť, 900 libier. Najhoršia investícia v živote a rozmýšľam, kde som rozum mala 🙈

liljana
21. mar 2022

Zmier sa. Mozno by pomohlo pekne tetovanie na najhorsich miestach.

leka29
autor
22. mar 2022

@lucyluska ou no krása dobre vediet 🙈 síce 12 rokov dozadu mohlo sa všeličo pomenit alebo vylepšiť .. ale už má táto odpoved trochu odradila.

leka29
autor
22. mar 2022

@liljana no rada by som sa zmierila sle mam ich od krížov až po záhyby v kolenách vela veľké hlboké a fialove .. cele stehna a zadok v zadu sama stria čiže by som si musela dat vytetované cele trištvrtaky

kiki68
22. mar 2022

@leka29 12 rokov v medicine je velmi vela, cize toto by som nebrala ako referenciu. Skor by som chcela vidiet vysledky tej kliniky konkretne. Mne teraz laserom hojili hned po porode zapaleny steh dovnutra a vysledok je nadherny, nemam tam ziadnu jazvu. Cize to moze byt uz teraz ine. Ja by som to, ak to vie klinika nejak objajit skusila. Tie strie asi uplne nezmiznu, ale moze to by o dost lepsie a to pomoze velmi psy