Ahojte, rada by som sa spýtala, či máte skúsenosť s laserovým odtránením potenia, prípadne so sympatektómiou. Trápi ma potenie v oblasti pazúch a dlaní. Skúsila som Driclor, nevyhovuje mi. Za každú odpoveď budem veľmi vďačná.
My mame doma taky prístroj .. vola sa že electro antiperspirant .. používajú to aj rôzne kozmetické salóny .. skús si nastudovat . Manžel si tým odstraňuje potenie dlani a chodidiel … a po pár kúrach má pokoj aj na pól roka.
Odpoeucam botox
Vďaka za rady..botox si pichať nechcem, nakoľko viem, že by som ho musela po čase obnovovať, laser aj sympatektómia by mali tento problém vyriešiť natrvalo, ale predsa je to väčší zásah do tela.
@alexandramahutova elektro antiperspirant mne nepomohol, ale hrudna sympatektomia áno, absolvovala som ju vo vyšných hagoch a neľutujem, aj keď sa objavilo kompenzačné potenie, ale stále je to lepšie ako predtým
Teším sa, že máte pozitívne skúsenosti. Mohla by som vedieť kde máte kompenzačné potenie ? Je rovnaké v takom veľkom množstve ako predtým na iných častiach ?
@alexandramahutova na bruchu sa potim, ale len v lete, čiže 9 - 10 mesiacov v roku som v pohode a užívam si sucho a v lete, hlavne keď je horúco, tak mám mokré brucho
@alexandramahutova ja nemám ale pichá sa aj botox