Mal niekto operáciu na odstránenie polipov V nose? ako dlho trvá operácia , ako dlho sa zotavuje A ako dlho sa marodi.Ďakujem
Ďakujem, keď to robili asi to bol nepríjemný pocit.dlho trvala operácia?
trvalo to aj s predpripravou cca 10 min. samotne odstranovanie polypov bolo hotove za cca 2 minuty, pricom dr. kontroloval, ci tam nieco nenechal. Takze dlho nie. v podstate sadnes, pozru ti do nosa, odstiknu /teda to boli,bo som mala pocit, ze mi to vytrháva, nie len odstikava, ale da sa to vydrzat/ a hotovo. ALE ja mám prah bolesti velmi nizko, takze mna boli vsetko, aj trhanie obocia. Popravde najhorsie na tom bolo to, ze som mala doma maleho synceka a nemohla som byt s nim. Ked sa na to pozeram spätne, dalo by sa to robit aj ambulantne, keby sa nebali pooperacneho krvacania. Ale mam pocit, ze niekde to robia aj vramci jednodnovej chirurgie.
Ahoj.aj mne to robili ale mna aj uspali.samotna operacia trvala cca 30minut.ja som isla v ten den aj domov.a mna to vobec nebolelo,aj som sa cudovala😉
mne to neomrtvovali injekcne, len lokalne sprejom, ono zalezi, kolko polyypov tam je, ja som mala len dva. nos ti zatamponuju, ale v tej chvili ti to je jedno, ked tampony vytiahnu, je to ok. a bolelo ma to len pocas vykonu, potom uz nie.
fu neviem si predstavit keby mi nieco robili a neumrtvili mi to
Mne to tiež robili ale takých 10 rokov dozadu, tiež to lokálne umrtvili, zákrok mňa nebolel, o 2 hodiny som išla domov, ale potom a až do večera ma príšerne bolela hlava
mne to robili, robili to v lokalnej anesteze, cize len omrtvili lokalne sprejom, do NsP sa pride den pred operaciou /i ked ja som prisla v den operacie/, po vykone si 24 hodin sledovana a na druhy den, ak je vsetko ok ides domov. Marodit som nemarodila, bola som na MD, ale v podstate ta to nejako neobmedzovalo, mohla som doma ,,fungovat" hned. Ale jedno si pamätám, bolelo to ako sviňa.