Včera mi dstraňovali polypy z creva počas kolonoskopie. Stále ma boli žalúdok, je mi nevoľno a nižšie v bruchu sa cítim tak divne, nie je to vyslovene bolesť, taky čudný nepríjemný pocit. Za ako dlho ste boli fit? Mali ste nejaké bolesti po?Za aký čas ste išli do prace? Ďakujem
Ja som bola 6 dní v nemocnici keď mi odstraňovali polyp brala som infuzie
@marickaaaa
@tritata
@sincerity ďakujem a teplotu ste nemali zvýšenú?večer som mala 37,5...lekar ma upozorňoval iba ze mam sledovať ci nemám krv v stolici, teplotu nespomínal...
@jeiny nie teplotu som.nemala
@jeiny Ako ti zistili polypy v hrubom čreve,aké si mala príznaky? Ďakujem.
@mamadievcatiek náhodné pri kolonoskopii mi ich zistili, na kolonoskopii som išla kvôli bolestiam v oblasti žalúdka... už 2 roky mám problémy ze ma tam pobolieva a býva mi nevoľno, ale pri gastroskopii ani kolonoskopii nič nezistili..
@jeiny nemala si nijaké príznaky? Mne odstraňovali polyp v 2020 mala som ísť teraz po 2 rokoch na kontrolu ale zrušili mi ju že až po novom roku. J asom vtom čase keď mi našiel gastro dr polyp som šla s hemoroidmi a zistil mi silní intolerancie n amliecnu bielkovinu a sóju,. A často som mala nutkanie na stolicu ale keď som ale keď som šla na záchod tak zimná vyšlo len ako hlieny,teraz neviem či to bolo polypom alebo to reakciol n intolerancie, dnes som mala zas ani avecku tkay malinký hlien,a už som vystrasena. Po kapm čase máš ísť na kontrolu?
@jeiny ahoj môžem sa opýtať akú stravu si jedla po odstránení polypu
@marickaaaa ahoj môžem sa spýtať aká a koľko treba po odstránení polypu držať diétu
@klaudia1212 ahoj, nepamatam si zeby som drzala nejaku dietu, samozrejme nejedla som hned tazke jedla....po tej tyzdnovej predpriprave na kolono som nechcela sokovat zaludok
@jeiny ano aj mne to robili. Fit som bola asi tak uplne za 10dni cca. Do prace nechodim, ale mala som male babatko a veru mala som co robit pri tých bolestiach