Odstránenie odstávajúcich ušníc (otoplastika)

babybear
25. máj 2022

Zdravím,má prosím niekto skúsenosť s otoplastikou?
Neviete náhodou v ktorých prípadoch to prepláca poistovňa?Ďakujem pekne.

patricia2511
25. máj 2022

@babybear myslím že deťom do 15 rokov to preplatí poisťovňa len po zvážení psychológa.. ja mam skúsenosti len ako samoplatca 🙂

babybear
autor
26. máj 2022

@patricia2511 No ja mám už za 4dni 20rokov..Mam problem že mi odstava len chrupavka a to je hrozne,lebo ani cop.si nemožem.spravit 😁😄

noemikatka
1. dec 2022

@babybear ahoj bola si na tiek otoplastike ? Ja mam 29 a stále nadtym uvazujem🙈

babybear
autor
1. dec 2022

@noemikatka Na jar sa odhodlám a pôjdem...

noemikatka
1. dec 2022

@babybear ja chcem ísť ešte kým je zima aby som mala čím schovat helmu 🙈🤣

rivini
1. dec 2022

@babybear ja som podstupila pred 2,5 tyzdnami. Keby som vedela, ze to bude take v pohode, dala by som sa na to ovela skor. Vysledok je velmi pekny, prirodzeny, bolesti boli uplne v pohode, uz v den operacie som nepotrebovala ziadne tabletky.

babybear
autor
2. dec 2022

@rivini Mne odstáva iba chrupavka na pravom uchu.😃😃

noemikatka
4. dec 2022

@rivini ahoj kde si natom bola ja chcem ísť niekde v BA len stále pozerám niake recenzie

noemikatka
4. dec 2022

@rivini a ako si natom ešte stále máš obviazanu hlavu aj okolo brady?

babybear
autor
6. feb 2024

Zdravim,tak už som dnes podstupila operaciu aj ja 😊😊

alzbeta311
2. jún 2024

@babybear ahoj aky doktor?
Bolelo to? Bolest potom bola taka neznesitelna? Aká bola cena? Ostupom casu si spokojna? Nelutujes?

noemikatka
16. jún 2024

@babybear tiež by ma zaujímalo ako si to znášala kde sisi to dala robiť aká bola cena a ako dlho si mala obviazanú hlavu 🙈🙈

babybear
autor
17. jún 2024

@alzbeta311
@noemikatka
Najlepšie je podla mna si to dať upraviť v zime.V lete sa potíte a môže sa vám rana za uchom zapáliť.
Tak bolelo to,hlavne vpych do ucha -lokalna anesteza.Potom cítite že vám doktor robi niečo s uchom ale neni to hrozne.
Čelenku som nosila vkuse cca 2mesiace