Ahojte chcem poradit s krcovymi zilami na jesen chcem ist na odstranenie zil pozerala som v TV prednedavnom ze uz zily vypaluju okrem toho operuju a dava sa aj kristalicka latka vsetko vsak zalezi od stavu pacienta. Byvam v Piestanoch a tu zily odstranuju len operacne liecba mi pride taka zdlhava zo skusenosti mojej rodiny kedze to mam dedicne. Tak rozmyslam nad tou novou metodou vypalovanim zil ci sa tu nahodou niekto nenajde co to podstupil a poradi mi ako je spokojny. Mozno mi poradite aj v tom ze kde sa tato metoda vykonava.Dakujem zatial.
lekár z cievnej amb. po vyšetrení ti má navrhnúť,ktoré spôsoby liečby sú pre teba vhodné,je jedno kde sa dáš operovať,ale nemôžeš si sama ordinovať,že chceš trebárs operáciu laserom....inak laser je veľká "móda",ale už sa od tohto spôsobu upúšťa/myslím všeobecne v med./
@klaudis no ved skus, ked byvas v Piestanoch, treba tam zajst a poradit sa. Na Piestany som pocula len same chvaly, maju mily personal a vyjdu cloveku v ustrety, tak treba skusit 😉
Inak laser je fajn, ale je dost drahy, odbornici robia sklerotizaciu, teraz je najnovsia formou peny a tiez treba nosit kvalitne stahovacie pancusky urcene lekarom-odbornikom (myslim cievneho chirurga). Su rozne druhy, od najlacnejsich po najdrahsie a su aj samodrzky, len v lete sa to neda aplikovat ani tato liecba a ani nosenie pancusiek - ako prevencia. Zakroky sa najlepsie robia na jesen, resp. v zimnou obdobi alebo aj na jar, treba sa dohodnut.
Inak dobry cievny ti poradi tuto prevenciu pancuch a urci spravnu diagnozu. Mal by mat sono, ktorym ti prehliadne nohy a zilky a urci ci je lepsi laser alebo staci sklerotizacia z estetickeho hladiska. Podla mna operacie su uz na vysoke stadia a robili sa kedysi, dneska je to len na tarchu. Staci si pozriet myslim BA a robia to vylucne laserom a tam su uvedene presne dovody - klady a zapory a porovnanie lasera, operacie a sklerotizacie plus liecba aj foto. 😉
@klaudis ak to je este aktualne, ja som bola u dr.smolu v kosiciach. robil mi radiofrekvencnu ablaziu zil, to je podobne ako laser, ale este setrnejsie. rano o 9.00 som prisla a o 2 hodky som po vlastnych odchadzala. rekonvalescencia ok, ja som mala jednu nevyhodu ze som sla az vtedy ked zilu uz bolo velmi vidiet pod kozou, a pri operacii mi spalil kozu a mala som tam potom neprijemnu ranu, ktora sa dlho hojila. inak ok, pocit tazkych noh, bolesti ci svrbenie odvtedy preslo 🙂
Ahojte dievčatá, počula som dobré ohlasy na Blumental Clinic, kamoška sa objednala na konzultáciu a má dohodnutú operáciu. Pre info https://blumentalclinic.sk
Nasla som v Piestanoch MuDr. Niepel a MuDr. Kral ktori robia laserom nemate skusenosti?