Ahojte, viete mi, prosím odporučiť nejaké kozmetické centrum prípadne konkrétneho lekára, s ktorým máte dobrú skúsenosť pre odstránenie chĺpkov nad hornou perou. Veľmi pekne ďakujem
@len_nig a predtym si si to vydepilovala ci ako? 🙂
@len_nig ved vsak to viem ze oholiť len si neviem predstavit oholiť si hornu peru a náhodou to nezaberie aby som potom nebola uz uplne ako brežniev :D
@zazvorka87 aj ja niekedy 😂
@len_nig a ako casto sa to ma robit aby to bolo ucinne? Ze by som to skusila😉
@petrastrbanikova je na to appka, najskôr 5x každé dva týždne a potom už len raz za čas 😊
@len_nig mozem poprosiť tu appku 😉ďakujem 😊
@petrastrbanikova lumea IPL
Aj tam dole to pouzivate
Baby vyzera to zaujimavo, tiez nad tym uvazujem. Ktore mate skusenosti s tym, moezete napisat viac? Ako sa starat o pokozku pred/po aplikacii, a ako dlho vydrzi pokozka bez chlpkov? A ako dlho trva kym sa ich zbavim uplne? Dakujem 🙂
Ahojte. Tiez by zaujimali skusenosti s tymto pristrojom. Hlavne, ci to ozaj pomaha aj nad hornu peru? Ake su tie chlpky po tom ako znova vyrastaju. Ci su hrubsie? Tmavsie?
Ahojte, prosim, chcem sa opytat, bola som na laserovej epilacii (horna pera), mala som 6 zakrokov, bolo to 5 rokov dozadu. Lenze chlpky narastli nanovo, su jemnucke, ale tmave a velmi viditelne. Stalo sa to niekomu? Premyslam, ci is znovu alebo co. Ja som normalne vdacna, ze sa nosia ruska :(. Dakuujem za opdoved, ak ma niekto podobnu skusenost.
@zazvorka87 smeješ sa na tých rúškach? :D