ahoj bol niekto z vás na operácii zmenšenia žalúdka? ak áno kde, či mu to preplatila poisťovňa, mám bmi vyše 38, ešte mi niečo chýba, aby mi to preplatila poisťovňa, ale neviem či mám na to nárok keď sa liečim u psychiatra na depresie
Môj brat bol pred 7 rokmi,neplatil nič. Mal 160 kg a schudol na 85.
@alofinka je ti jasné že budeš potom aj musieť niečo robiť napr. cvicit,dodržať stravu lebo keď si myslíš že stači zbehnúť na operáciu s takým zásahom a budeš ako prútik tak rovno na tu operaciu zabudni, moja sesternica na to šla som jej vravela že v prvom rade keby začala pustupne cvičiť a dodržiavala by stravu tak by pekne pomaly chudla ale keď to nedokáže dodržať bez operácie tak bude na tom rovnako o par rokov, že ten žalúdok roztiahne znova ako ho mala. Pravdu povediac schudnúť schudla možno pár kíl , ktoré by schudla aj bez takého enormného zásahu do tela a už je od operácie rok 😉, ďalší známy bol schudol vela pretože dodržiaval diety a hybal sa vydržalo mu to cca rok a pol a zas si nedáva pozor a začal znova priberať. Takže keď nevydržíš dodržat stravu a nemáš v pláne cvičiť tak ti to je zbytočné.