Odstránenie a nová modelácia prsníkov vlastným tukom

bylinka000
25. mar 2023

Ahojte. Riešili ste niekto takúto záležitosť?
Čaká ma tento zakrok. Nakolko mam zvysenu sancu (z genetickych testov) rakoviny prsnika, planujem podstupit odstranenie prsnikov a sucasnu modelaciu novych prsnikov z vlastneho tuku. Konkretne zo stehien mi maju odobrat tuk (vnutorne stehna) a vlozit pod kozu namiesto prsnikov. Zaujima ma, ci ste to niektora zazili, najma ako to hodnotite s odstupom casu, ako sa sprava telo v odobratej casti tuku, napr.aj ked priberiete/schudnete, ci odobratim tuku nevyzera telo neprirodzene (chude stehna a o malo chudsie lytka, kedze z tych sa neodoberie). Neviem o tom nic najst, vsade sa riesi len liposukcia a doplnenie/zvacsenie prsnikov, mna vsak zaujima uplne odstranenie zliaz a vytvorenie prsnikov nanovo. Dakujem ak nahodou 😊

petamich
25. mar 2023

tak moja velmi blizka priatelka volala do nejakej renomovanej kliniky, po porode jej nezostali ziadne prsia, tak si chcela dat urobit doplnenie z vlastneho tuku a povedal jej tam ten top chirurg, ze uz to nerobia, lebo ze ten tuk sa rozne vstrebava alebo pri chudnuti nerovnomerne a zeny mali diery v prsnikoch resp. skarede to je a ze on nechce, aby potom niekomu povedala, ze to robili oni (negativna reklama) a ze uz to vobec nerobia, ze len klasicke implantaty a tie ona nechce 🤷‍♀️ ale teda moze to byt ina situacia ako ta tvoja, odbornik veru nie som, len zdielam skusenost

bylinka000
autor
25. mar 2023

@petamich dakujem krasne, no mne povedali, ze asi 3 mesiace po este sa robi kontrola podla toho ako sa tie prsia vyformuju a vstrebe a prijme ten tuk, ze este to potom doladia klasicky liposukciou ze odoberu este inde tuk a doplnia. Ale prave toto je jedna z veci co ma znervoznuje lebo s tym tukom to je tazko.. tiez nechcem implantaty... 😔

barborachors
25. mar 2023

neviem ci poradim ale tuším v CR to robia... nemám vlastnú skúsenosť len viem ze tam robia pekné modelacie po mastektonomii

bylinka000
autor
26. mar 2023

@barborachors dakujem pekne, ja zijem v zahranici, takze mi to budu robit tu pripadne 😊