Ahojte. Riešili ste niekto takúto záležitosť?
Čaká ma tento zakrok. Nakolko mam zvysenu sancu (z genetickych testov) rakoviny prsnika, planujem podstupit odstranenie prsnikov a sucasnu modelaciu novych prsnikov z vlastneho tuku. Konkretne zo stehien mi maju odobrat tuk (vnutorne stehna) a vlozit pod kozu namiesto prsnikov. Zaujima ma, ci ste to niektora zazili, najma ako to hodnotite s odstupom casu, ako sa sprava telo v odobratej casti tuku, napr.aj ked priberiete/schudnete, ci odobratim tuku nevyzera telo neprirodzene (chude stehna a o malo chudsie lytka, kedze z tych sa neodoberie). Neviem o tom nic najst, vsade sa riesi len liposukcia a doplnenie/zvacsenie prsnikov, mna vsak zaujima uplne odstranenie zliaz a vytvorenie prsnikov nanovo. Dakujem ak nahodou 😊
@petamich dakujem krasne, no mne povedali, ze asi 3 mesiace po este sa robi kontrola podla toho ako sa tie prsia vyformuju a vstrebe a prijme ten tuk, ze este to potom doladia klasicky liposukciou ze odoberu este inde tuk a doplnia. Ale prave toto je jedna z veci co ma znervoznuje lebo s tym tukom to je tazko.. tiez nechcem implantaty... 😔
neviem ci poradim ale tuším v CR to robia... nemám vlastnú skúsenosť len viem ze tam robia pekné modelacie po mastektonomii
@barborachors dakujem pekne, ja zijem v zahranici, takze mi to budu robit tu pripadne 😊
tak moja velmi blizka priatelka volala do nejakej renomovanej kliniky, po porode jej nezostali ziadne prsia, tak si chcela dat urobit doplnenie z vlastneho tuku a povedal jej tam ten top chirurg, ze uz to nerobia, lebo ze ten tuk sa rozne vstrebava alebo pri chudnuti nerovnomerne a zeny mali diery v prsnikoch resp. skarede to je a ze on nechce, aby potom niekomu povedala, ze to robili oni (negativna reklama) a ze uz to vobec nerobia, ze len klasicke implantaty a tie ona nechce 🤷♀️ ale teda moze to byt ina situacia ako ta tvoja, odbornik veru nie som, len zdielam skusenost