stal sa mi uraz,na rtg bolo vidno ze z posledneho clanku na palci(na nohe) sa mi odstiepilo z kosti...zafixovali mi to leukoplastom a o tyzden mam kontrolu... ak ste mali niekto toto rovnake alebo aj zlomeny prst ked ste sli po tyzdni na kontrolu ,nechali to uz odlepene alebo to zase zafixovali?diky
@nika82 vazne??? Ja som mala malicek zlomeny tak, ze bol takmer v pravom uhle na ostatne prsty a len mi to zafixovali, cca 3 tyzdne. A barlu mi neponukli 🤔 Chodila som aj do prace v crocsoch a teniskach 😂 Zeby u mna daco zanedbali?
@nika82
@simsalabim to aj ja budem muset mat tak dlho zafixovane?slak ma ide trafit z toho ,ani ja nemam barle a sa mi zle chodi
@simsalabim ja som skoncila takto vtedy takto, na tyzden sadru lebo mali podozrenie na zlomeninu kosti za malickom , po tyzdni mi to uz len fixovali ale chodila som na kontrolu vten mesiac hadam 3x a vzdy rtg a ani po mesiaci to nebolo uplne zrastene
@simsalabim
@nika82
fuuha...nasla som na nete aj akusi ortezu na prst na suchy zips tak nad nou rozmyslam...chvlabohu som na materskej tak mi berobi byt problem iba doma😬
pri zlomenom malicku som musela fixovat takmer mesiac, inekcie do brucha a barle