Ahojte, prosím vás, nemáte niekto nejaký odskúšaný doplnok alebo niečo, čo pomôže na cukrovku. Hľadáme to pre našu babičku. Ona nám vraví, že by chcela nejaký čas z reklamy
Babka asi mysli Diamizin
@stellarstar tak inzulín ona odmieta a tá hodnota je už za hranicou, skúšame aj tie diéty a podobne, ale máme obavy, aby časom to nepreniklo do nekrózy tkaniva na tele
@mates17 tak nech sa ráči zobudiť sa lebo s DM nie je sranda a môže si toho viac uškodiť. Nvm koľko má r ale mala by mať trošku rozumu a nie hrať sa so zdravým
@stellarstar ťažko to vysvetlite staršiemu človeku
@mates17 ja viem, moja mama tiež dm a chvála bohu poctivo uziva tbl. Moj parnter dito
@mates17 moja teta dm I zomrela v noci lebo jej to tak vyskočilo
@stellarstar diabetes je často podceňovaný a je to dosť vážne, teraz fakt neviem, že čo budeme robiť
@stellarstar tie tablety vraj berie, ale na poslednej kontrole to bolo ešte horšie ako predtým
Dala by som rozhovor a poukázala na to ako by mohla dopadnúť. Keď ešte chce ostať medzi vami pekných pár rokov nech sa da na ten inzulin inak do par mesiacov sa bude na vás divat z hora
@stellarstar aké hodnoty už sú podľa vás veľmi zlé?
Babka hlavne musi zmenit zivotny style, viac SA hybat, obmedzit carbohydrates a mozno ani ten spominany insulin nebude potrebovat.
Magnezium ovplyvňuje cistlivosť na inzulín prostredníctvom inzul. receptora. Prečítaj si o tom, ja odporúčam aj l inzulínovej terapii. Najlepšie bisglycinat/málát. Treba prijať aspoň 400mg čistého horčíka.
@mates17 ake ma hodnoty ? za mna pohyb by jej lepsie prospel prechadzky
a celkovo doplnit vitaminy
ake lieky berie a aku davku ? oni sa s tym vedia pekne pohrat
Na cukrovku doplnok nie je okrem liekov co predpisuje dr