Odškrabnuté znamienko

31. júl 2023

Dcéru na znamienko uštipol komár a ona si to skrabala až odskrabla celé Teraz som si to všimla,zajtra pôjdem k dr,veľmi sa bojím čo sa môže stať?

3petka
31. júl 2023

Nič pôjdete na chirurgiu a výberu zvyšok znamienka

avonladyba
31. júl 2023

Nič

lulu0123
31. júl 2023

Nic sa nestane.Skontrolovat ku koznemu.Neviem ale ci to nebude chciet vidiet az ked to bude zahoje ne.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
31. júl 2023

Mne sestricka na koznom sibla dusik na znamienko, nie na bradavicu. Znamienko mi zliezlo cele prec. Ze vraj sa nestane nic. Mam tak jazvu 🙄

mareen1
31. júl 2023

Nic sa nestane. Rozskrabane znamienka neznamenaju, ze sa z toho hned vyvinie rakovina kože. Ja som si tak raz kompletne odtrhla vystupene znamienko a utekala k Dr. Doktorka sa len zasmiala, ze co chcem. Muzi si na tvari napríklad bezne porania znamienko pri holeni. Alebo hocikto pri nejakom bežnom oškreni kože pri páde. Mne znamienko normalne znova kompletne narástlo naspäť...

autor
31. júl 2023

@mb2021 akurát sme prišli z dovolenky fajn😭

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. júl 2023

@mb2021 spálená nebola nikdy ma 9

autor
31. júl 2023

@mb2021 mne ide o to odskrabnute

autor
31. júl 2023

Prosím vás treba vymenny lístok na kožné?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. júl 2023

Lebo čítam na nete že je to nebezpečné a ľudia dostali melaton atd

mapypotkancek
31. júl 2023

Ja som si raz odtrhla časť znamienka, aj dieťa mi natrhlo dve znamienka. Šla som normálne ku kožnej, vypísala mi výmenný lístok na chirurgiu a šla som tam, vybrali zvyšok a poslali na histologiu. Naposledy som bola minulý rok na jeseň a vtedy nebolo treba mať výmenný lístok, zavolaj do najbližšej kožnej ambulancie a informuj sa, ideálne objednaj termín, povie Ti aj či treba výmenný lístok. Bude to v pohode, neboj sa, ale ries to ideálne dnes/zajtra, nakoľko čakacie lehoty u kožnej aj na chirurgii sú pomerne dlhé, tak nech Ti to začne odsypat.

autor
1. aug 2023

Ahojte,boli sme na koznom.skontroloval to a aj ostatné znamienka tým prístrojom a vraj je to ok tak dúfam bude a už som kludnejsia 🙃