Potrebujem radu prosim😊. Trpim anemiou, nizke hodnoty hemoglobinu a chcela by som sa opytat, ktory vyzivovy doplnok zeleza je ten najucinnejsi..Dakujem😊
Treba hľadať príčinu. Ja som mala aj Novoferin 2 balenia, rok predtým som vypila 2 flašky čučoriedkového Narosanu a nič. Môj obvodný ma poslal na hematológiu. Bohužial prišla korona, tak zatiaľ neviem dôvod.
Aj ja odporúčam Narosan od Justu, dávala som malej aj teraz malému dávam a pomohol aj mne
Maltofer fol ale je na predpis, uzivam pravidelne, dobre vstrebanie, dobre sa da stravit
Ja som anemicka roky .Dokonca mi museli dodavat krv.Brala som B12 infekcie a beriem hemostop každý deň
Marci idem na kontrolu ale nepredpokladám, ze sa mi to zlepšilo.
Urcite Globifer forte a Narosan
Je x dovodov, preco mozes byt anemicka. Pisat druhy pripravkov, lebo niekomu pomohli, je nezmysel. Potrebujes poriadne hematologicke vysetrenie na zaklade ktoreho ti zistia PRECO mas nizky hgb, lebo to nemusi byt len z nedostatku zeleza.. a potom to mozez riesit.
A inak, kolko mas hgb?
Melasa..lacné a účinné
Mne pomohol jednoznačne sorbifer durules spolu s kys. Listovou a ďalej aj ovocie a zeleninu s vysokým obsahom železa 🙂
https://vitaslife.sk/product/vitaslife-100-prir...
Ja ti odporúčam tento . Mám veľmi dobrú skúsenosť z týmito produktami .Beriem od nich Magnezium balíček , nemohla som spávať a veľmi mi pomohli. Je to samozrejme na tvojom rozhodnutí .
mne teraz dala hematologicka Sorbifer+pyridoxin. V stredu idem na kontrolu, uvidim ci zabralo.Pokial neberiem Sorbifer, hned klesne zelezo, taha sa to somnou roky.
ja som brala Globifer, ako písali aj vyššie a bola som s tým spokojná 🙂 majú podľa mna aj pekné články o tom na webe https://www.globifer.sk/fortikovane-prirodne-he... a neni su nejak extra drahé tie tabletky a nájdeš ich skoro v každej lekárni
Globifer forte a Narosan...odskusane,overene
V tehotenstve som mala stredne ťažkú anémiu - hemoglobín 86. Dr. mi predpísal Ferretab. Obsahuje aj kyselinu listovú pre lepšie vstrebávanie. Behom 3 týždňov mi hemoglobín stúpol na 112. Užívala som 2x denne. Železo mi nerobilo problém ako to už býva ako zápcha. Na predpis ma vyšlo 10€ ( 100tabliet ) dá sa aj bez predpisu kúpiť, cena sa dá pozrieť na internete.
Globifer