Odporučte cenovo prístupný zvlhčovač vzduchu.

sjuz13
1. okt 2019

Hľadám v tom množstve zvlhčovačov vzduchu a neviem nájsť zvlhčovač, aby bol dobrý,na údržbu nenáročný a cenovo prístupný....máte skúsenosti so zvlhčovačmi? Aký by ste odporučili?

simonaf
1. okt 2019

ahoj, my sme na Vianoce dostali difuzer od Aromacare: https://merkur.agora.cz/aromacare-zen-light-ult... Deti ho volaju komin 🙂 je fakt vyborny, na baze ultrazvuku do elektriky, teda okamzite a ucinne zvlhci priestor...ma aj ledky, takze je elegantny, detom ho davam na noc do izby, ked su chore.. vypusta nonstop paru, 6 hodin vkuse.. da sa nastavit aj na menej alebo vypne automaticky, ked mu dojde voda... je uplne jednoduchy, nalejes vodu, kvapnes (ak chces) aroma olejcek, mame aj taky na nadchu, ci eukaliptus.. velmi dobre sa dycha hned... takze dost odporucam

sjuz13
autor
1. okt 2019

@simonaf difuzer som objednala no nemyslim ze zvlhci vzduch natolko ako zvlhcovac......neviem este som ho neskusala kedze len dnes som ho objednala hlavne kvoli tomu ze sato do neho daju priday aromy

simonaf
1. okt 2019

@sjuz13 ja zasa nepoznam zvlhcovac, ale ten difuzer ma prekvapil... myslela som, ze je to len taka pekna vec na efekt, ale nie je to pravda.. ked vstupim do izby, kde je zapnuty, je to citelne iny vzduch, poriadny rozdiel...vyskusas a potom tu napis, sama som zvedava, co povies 🙂