Dobrý deň,
potrebujem poradiť, synček má atopický ekzém na rukách, skúsila som krémy na hydratáciu A-derma, La Roche a Avene ale po každom koža sčervenala a začalo ho bud svrbieť alebo štípať. Viete mi poradiť krém ktorý u vás dobre zaberal na premasťovanie kože aj taký ktorý nevidno v reklame v telke? 🙂
ďakujem
Skuste toto z lekarne : https://www.drmax.sk/excipial-u-lipolotio
Pripadne nech vam namiesahu volkov krem
Ja som mala obrovské atopické ekzémy.Zmizlo mi to až v dospelosti.
Krém taký, hentaký...nič nezaberalo.
Zial..ono je to vacsinou tak,ze to zmizne az ked dieta vyrastie.. ja som tym tiez trpela od narodenia.. kupala som sa aj v dubovej kore. Cez leto sa to zlepsilo pri mori a v zime sa to stale zhorsilo..najhorsie na tom je asi to svrbenie..a potom stipanie,ked si to rozkskrabe. 😫 mne mama ruky obväzovala aby som si to neskrabala,ale aj cez to.. drzte sa,je to boj.
@gabina30 ahoj, ja mam velmi dobre skusenosti u seba a u deti so znackou Eucerin, aktualne mne aj babatku pomohla seria atopi Control, telove mlieko na premastenie a na zapalenu pokozku atopi control acut. Treba si v lekarniach pytat vzorky a skusat. Dcere pomaha aderma exomega, babatku az Eucerin a bepathen pomohol, u mna zase Eucerin Ale urea 10% a to Mame vsetci rovnaky atopicky ekzem