Odpadol mi necht na nohe

bakiska
20. máj 2015

Ahojte, stalo sa vám niekedy, že Vám z ničoho nič odpadol necht. ja dnes vyzujem ponožku a mala som ho kúsok zlomený a keď som šla odstrihnúť tu zlomenú časť odpadol mi celý necht vôbec ho koža nedržala. NEBOLEL ma a ani nebolí. dúfam že dorastie. Je to divné nemať necht 😒

monicm
20. máj 2015

@bakiska mal by dorásť,ale asi by som hľadala príčinu,prečo sa to stalo.väčšinou tomu niečo predchádza,či už úraz,alebo choroba,a zatiaľ som sa nestretla s tým,že by to bola záležitosť pár dní a bez príznakov.možno by nebola zlá návšteva lekára,prípadne mu aspoň zavolať a popýtať sa ho na odborný názor

jeennyv
20. máj 2015

@bakiska na nechtoch sa vacsinou odrazi ak ti chyba nejaky vitamin, neviem presne ktore tak som cekovala net....na nete som nasla....Extrémne ploché alebo klenuté nechty: železo....Zádery v lôžku nechta: vitamín A ....Pozdĺžne rebrovanie: bielkoviny.....Žíhanie - biele bodky, priečne ryhy alebo priečne jemné biele čiarky: zinok....Štiepajúce sa nechty: vápnik...ale to su take tzv. vseobecne veci, no kazdy sme iny preto sa porad z lekarom, lebo ked ti len tak odpadne necht nie je to v poriadku.....

ukulela
20. máj 2015

neudrela si si prst: kludne pred casom - mne nechet zliezol dost dlho po tom, ako som si prst udrela.

danna85
21. máj 2015

@bakiska mne tiez pred casom odpadol necht na nohe a myslim si, ze to bolo z toho, ze som nosila casto lodicky, citila som trochu tlak na prst a raz pri pedikure mi zliezol takmer sam (trosilinku som mu pomohla, kedze drzal este po bokoch 🙂), pod nim sa mi uz ale formoval novy, za par mesiacov dorastol a bolo.

jaka02
25. sep 2021

Ahojte ja som si pred 5mesiacmi buchla prst na nohe .uz to bolo trrosku zahojene a zasr som si buchla d9 toho iste prstu .teraz je to horsie ale neboli to .ale nechet nie a nie odist tak neveim co a ako