Ahojte, dnes ráno som bola na očkovanie Pfizerom 2 dávka a odpadla som. Mala som vysoký tlak. Ležala som tam asi 20 minút a pustili. Stále sa necítim dobre. Je to normálna reakcia ? Pri prvej sa mi to nestalo
@luckabj82 teraz už mám v poriadku. Tam som mala 150/115. Teraz 108/72
@luckabj82 zabudla som napísať, mám 19 rokov. Na tlak sa neliečim. Mávam skôr nižší
Pozri si vedľajšie účinky. Je to bežné. Aj kopec iných....
Ja som kedysi takto odpadavala pri ockovaniach - povinnych ako pubertiacka. Nie je to bezna reakcia ale ani nie neobvykla. Moze to byt aj prilisny stres a psychika/ strach. Kludne aj podvedomy.
môj spolužiak odpadol pri každom očkovaní, ale išla by som zajtra k lekárovi
@kika831 strach som mala, dala som si pred tým neurol na ukľudnenie ale nepomohol
Klud, neboj sa.. psychika robí veľa..
@elizabet173 no asi aj pôjdem, vôbec sa necítim dobre
@beata_k neviem.. vždy sa bojím keď mi majú niečo pichnúť. Keď mi berú krv to je v poriadku ale akonáhle očkovanie alebo nejaké lieky tak sa vždy bojím.
tiež si myslím, že to bude psychika, ten môj spolužiak bol športovec, ale očkovanie nedával, pre istotu by som k lekárovi išla
Povedala by som že si sa až príliš vystresovala a spanikárila doslova. Spomenula som si ako kamarát stresoval z blížiaceho sa pôrodu jeho syna a hneď ako zahlásil doktor že sa ide tlačiť tak im tam skolaboval a odpadol ... Žena musela počkať 🤭
Pre istotu si zajtra zájdi k Dr. 🍀
@jankapepe tak toto teda nie je bežná reakcia
@evaachesa asi áno. Veľmi som ale zľakla
Tiez si myslim ze psychika,kollo ludi od strachu len u zubara odpadnu
Kde si autorka žila doteraz? V jaskyni? Je to závažný vedľajší účinok a tam, kde ťa očkovali to mali hneď zapísať a následne nahlásiť.
@sisaka mne to povedali, ze to úplne bežne. Že veľa ľudí im tam odpadne. Že stačí keď malo pili
@anaj_janka bola som v Bratislave. Vraj to nemá s očkovaciu látkou nič spoločne. Vraj to je z ihly
@anaj_janka nemám. Očkovali ma v očkovacom centre v BA. Vraj sa im to stáva bežne
@anaj_janka neviem, bojím sa. Ale zas odpadla som aj keď mi pichli v minulosti fraxiparin a magnezium
Preto, že veľa ľudí zvykne odpadnúť, tak je to akože bežná vec???! Strašné, čo povedia, len aby mali pokoj... normálne to isto nie je...
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2047226_sta...
Je to uplne bezna reakcia. Tiez som po 1.davke odpadla v ockovacom centre 🤷♀️ Mne byva zle z ihiel a stresujem. Nanestastie som isla vtedy sama. Na dalsiu davku som isla s kamoskou a v pohode.
@lucynka777 ja pri prvej v pohode. Bola som s priateľom aj v čakárni. Dnes ma čakal vonku v aute a si som moc stresovala
Aký máš teraz tlak?