Ahojte chcela by som sa opytat ci ste mala niekedy niektora problem odpadli mi gelove nechty a ostali mi na nich take zele skvrny neviete mi piradit co to moze byt ? Volala na kozne ale nemaju volny termin 😞 dakujem
Pleseň, vypilníkovať (pilník kúpiť nový a potom ho vyhodiť) a kúpiť schol na mykózu.. neviem či toto by ešte šlo liehom (začínajúca sestre zišla)
Je to plesen..
dufam, ze si si to dala robit u cinana. Utekaj do lekarne, nech ti predaju vodicku na plesnive nechty a pravidelne to uziovaj podla navodu, nech nenakazis rodinu
Veru pleseň.
Nie u cinana nie nikdy u znamej nechtarky ale bola som v lekarni vraj to nieje plesen
žabinec, asi si mala fugy pod tými nechtami a dostala sa ti tam voda
Toto plesen nie je. Je to tzv zabinec. Proste vosla voda pod gel a zafarbila necht. Odrastie to. Plesen vyzera inak.
@tatharina mozem sa opytat ako sa toho zbavit dakujem
@aknelka111 skus jemne zbrusit s jemnym pilnikom. Len tam pozor, aby si si neprebrusila lozko. Inac len cakat, kym to odrastie. To bude rychlo. Mozno su na to nejake domace recepty, no nepoznam ziadne.
@tatharina dakujem moc
@tatharina a s tym co robit cakat kym vyrastie mam podobne
@katkaholiova ano, malo by to odrast. Ak by sa to rozsirovalo, pripadne menilo farbu, tak ist ku koznej. Zabinec sam odrastie.
@tatharina netreba na to nich
@katkaholiova no odstranila by som gel aj z tych druhych, kedze su tam riadne odchlipy. Poriadne vydenzifikovat, jemne hoc zbrusit pilnikom to zelene a bud pockat kym odrastu. Z fotky tazko povedat, je na tom este gel alebo lak, lebo sa to leskne.
@tatharina nie len leskne, no aj z druhych dam dole , tak som sa tesila na vianoce pekne nechty a ked som toto uvidela, tak nemam do lekarne nieco kupit?
@katkaholiova ja si nemyslim, ze treba. Podla mna staci dezinfekcia. Ak vsak chcete pre svoju istotu, tak si kupte nieco na plesen. No podla foto je to len obycajny zabinec. Hlavne to sledujte, ak to bude odrastat, vsetko ok.
@tatharina dakujem velmi pekne radsej zbehnem do lekarne
@katkaholiova za malinko😉
@tatharina pilnikom mi to celkom dobre zislo dole ale kupila som si school pre istotu a uz aplikovala
Farbila si vlasy a farba sa tam dostala,mala som tiez podobne
@metlicqa12345 je to len na 1 prste mam ho zbruseny co to je? Ako to liečiť? Môžem si na to dať urobiť nový gélový necht?
@metlicqa12345 ano. Detto som mala aj ja. Vyrastie. Vola sa to žabinec. Jednoznačne vymente nechtarku.
Vola sa to zabinec jemne prepilnikovat a natierat anifugalom
@aknelka111 hm, žeby mykóza? Hlavne si na to nedávaj robiť nové nechty (dobrá nechtárka by ťa mala poslať si to preliečiť).