Odpadávanie počas menštruácie

jjanulienka
28. nov 2022

Baby je tu nejaká, ktorá odpadáva, keď príde meznes? Me sa to teraz stalo už druhý krát. No tento krát som padla na malej stolik dosť nešťastne, že mi museli vo vnútri sit peru a aj vonku bradu😩 normálne mám strach čo prinesie další mesiac 😩

xsimonkax
28. nov 2022

Mozno máš nedostatok železa, byť tebou zájdem za dr.

marsmykkok
28. nov 2022

A krvácaš veľmi alebo je to tlakom alebo zmenami pri cykle? Mne sa tiež točí hlava a tak, ale neodpadávam. Ak odpadávaš, treba riešiť s lekármi príčinu a potlačiť to, nie je to sranda, rozbiješ si hlavu napríklad pri páde, budeš nebodaj sama a môžeš aj zomrieť ked ti nebude mať kto zavolať pomoc...

loyda
28. nov 2022

@jjanulienka ja som mala enormne nízke hladiny železa a veľmi silné krvácanie. Tiež sa mi párkrát stalo, že som odpadla. Predpísali mi HAK, všetko sa mi upravilo. Teraz mám HAK už roky vysadenú, ale v posledných mesiacoch mám opäť zvláštne stavy, zaleje má horúčava, potom mi je zima, som nie že biela, ale priesvitná.... Ale už som objednaná na kontrolné odbery krvi ..

majamat
28. nov 2022

parkrat sa mi stalo, ze m bolo na odpadnuie, ale citila som, tak som si sadla a zhlboka predychavala, preslo to. 1x sa mi stalo, ze so odpadla. tize som to citila,a le myslela som, ze prejdem na gauc a nestihla som. narazila som nosom do hrany komody. nastastie som mala len modrinua trochu hrcu.
no vacsinou to bolo skor ako PMS. ked som dostala ms, pokial som mala len bolesti ( posledne roky ), tak ok, ale predtym, od mlada, som mavala silne krce, vracala som, hnackovala som a bolo mi na odpadnutie, no nebola som schopna chodit, cize som vacsinou lezala, tak som neodpadla.

spadnutaslivka
28. nov 2022

ja si počas MS dávam železo a je to ok.

kika2079
28. nov 2022

@jjanulienka Citala som kedysi o studii kde podavali zenam koli tomuto calcium pisali tam ze uz par dni pred menzesom . A tiez doplnit magnezko a draslik

jjanulienka
autor
28. nov 2022

Ďakujem baby. Jasne, že to riešim s lekárom, poslal na neurologiu aj na interne na holter... v pondelok idem na odber krvi kde chce zistiť cukor či je ok horčík železo a aj hormóny zo štítnej žľazy. Veľmi dúfam, že na niečo prídu lebo ja som fakt z toho vystrašená. Opuchnuta som vyzeram jak keby ma niekto dobil😩🤦‍♀️ Peru mám a la kucherenko 😅🤦‍♀️