Chcela by som sa opýtať ci máte skúsenosti.pracjem ako pedagogicka asistentka s dieťaťom aspegerov sundrom a ine.som dlhsie nebola v práci .dosla som a po dvoch dňoch som odrovnana.vsetko v pohode v práci aj kolektiv cosi robime cele vyučovanie.dojdem domov a odpadavam od unavy ale nie bezne ale nezvladnutelne neviem co s tym stresy nemam nic len totálne odrovnana som.stretli ste sa s tym uz nekto.som velmi empatická co je zle aj dobre.najhorsie ze sa zobudim v noci okolo 2 kym zas zaspim a tak dokola.taka atakovana sa citim.ked mame prázdniny zas som normálna.dcera mi urcila diagnozu ze musim sama na tom pracovať ale ako neviem.za každú radu ďakujem
@doriiis píšeš k téme klasika
@doriiis Ano, pochopila som z toho, na co sa pyta, ale neviem jej s tym poradit, lebo som taky problem nemala a medicinu/psychologiu vystudovanu nemam. Vyzera, ze to moze byt psychickeho povodu, aj ked pise, ze stres nema. No neviem poradit s problemom, ale zasa nejdem ju tu zakopat pod ciernu zem aka je jej gramatika hanba a otras... K comu by mi to bolo?
nieco sa vnutorne trapi, psychoterapia vie celkom pekne poriesit budenie v noci
Súhlasím s
@doriiis na to ze si ped.ass
@andreina27 by si mala dávať pozor ako píšeš.
K tvojmu problému neviem koľko máš rokov ale môže to byť niečo psychického pôvodu, štítna, perimenopauza, železo, musíš ist k dr a nechať si urobiť vyšetrenia
súhlasím - vyšetriť štítnu žľazu, ja mám zníženú funkciu a tiež takéto obdobia vyčerpanosti... alebo môžeš mať anémiu
Na pedagogického asistenta je tvoja gramatika úplná katastrofa.Otras a hanba.Neda sa to čítať.