Dobrý deň, nestretol sa niekto s niečím podobným? Vyskúšala som mnoho šampónov určených na lupiny, ale nič mi doteraz nepomohlo. Po umytí vlasov je moja pokožka hrozne suchá, svrbí a olupuje sa mi koža vo veľkých kusoch. Čo by mi pomohlo? U dr. som bola, predpísala mi vodičku s alkoholom, ktorá ma veľmi na pokožke štípe a nedokážem to vydržať. Ďakujem
Nie som teda dermatológ ale ak cítiš, že je tá pokožka suchá, tak používať alkohol alebo šampóny proti lupinám, ktoré vysušujú ti tie problémy len zhorší. Skús nejaké masky na vlasy, ktoré sú práve hydratačné alebo skús aleje na pokožku hlavy. Vmasíruj ich do pokožky predtým ako si umyješ vlasy. Mne to veľmi pomohlo na suchú pokožku hlavy.
To je zase za dermatológ, dať na suchú pokožku alkoholový produkt, ktorý pokožku vysušuje...
mas seboreu a aˇna to si kup konopni sampon, aj sa tusim tak nejak vola ze Konopni sampon
Ak mas citlivu pokozku hlavy, skus prejst na prirodne tuhe sampony. Dobre su od Kvitok, Musk alebo two (tie su dostupne aj v dm drogerii). Ja mam citlivu pokozku a po normalnych samponoch ma svrbela. Odkedy som presla na tuto prirodnu kozmetiku, nemam problem. Neviem, ci to vyriesi konkretne tvoj problem, ale za pokus by to mozno stalo.
Tuhý šampón Ponio s ichtamolom! Mala som podobný problém ako ty. Dala som si poradiť a skúsila tento šampuch a po 2-3 použitiach rapídne zlepšenie. Nečakaj žiadny voňavý šamponík, dopredu upozorňujem že smrdí ako asfalt 😃 ale maska na vlasy to v pohode prekryje. Určite odporúčam lebo tento šampón mi zachránil pokožku hlavy 🙏🏼
Obrovské lupiny až chrasty... Čo mne na to povedali lekárničky (u dermatológa som nebola), že sú to mastné lupiny a dali mi vtedy šampón, ale fakt neviem aký. Po synovi mi zostal šampón na mliečne chrasty, tak ten používam. Ževraj aj to je prenosné...
tie chrasty boleli, a lupiny som neznášala
To nemáš mastné lupiny, ale suché, skús výživné masky na poškodené vlasy, dobra je od Garnier banánová a natri si ju aj na kožu a celé vlasy. Mne pomohla 😊 žiadne vodičky s alkoholom