Odkiaľ môžem mať Zlatého stafylokoka v pošve?

jasna
25. jan 2011

kultiváciou z pošvy mi zistili na kontrole po šestonedelí zlatého stafylokoka...odkiaľ ho mám?môžem naďalej dojčiť svoje dieťa?je nakazený aj manžel?musí sa liečiť aj on?
ďakujem za vaše odpovede

liza2222
29. sep 2012

kup si cesnak medvedi tablety a posilnuj imunitu dojčiť možeš každy človek ma stafylokoka skoro zaleži od imunity ,niekomu sa prejaví niekomu nie moja dcera mala vredy po tele s toho

lentuska
30. sep 2012

Ahoj, mne nasli fekalneho kedysi. Ak by som mohla poradit, urcite to nepodcenuj ani ty a ani tvoj manzel. ....toto su mrchy tieto parazity a sposobuju casom daleko vaznejsie choroby (viem o tom svoje!!!) Ja chodim k jednej doktorke ,vola som Tomova a ona sa takymito veciami zaobera, robi biorezancne vysetrenie a liecbu cinsku s prirodnymi preparatmi, mna dala dokopy za 3 mesiace. bola som sami parazit a zapal, co mi sposobilo mimomaternicove tehotenstvo. Povedla, ze to dieta by sa anrodilo min. s atopickym ekzemom a narusenou imunitou. Teraz si u nej davam dokopy moju imunitu a ide aj partner na detoxikaciu,kedze sa chcem pokusit o babo druhykrat. Ak by si chcel, dam ti na nu kontakt, ona chodi za pacientami po celom SR, treba si iba termin dohodnut s nou. Cena toho vysetrenia je 15€.

monyccka
30. sep 2012

Ahoj, mohla si ho tam mat uz pred porodom, pripadne si si ho doniesla z porodnice. Nie je tajomstvom, ze v slovenskych nemocniciach je okrem personalu na oddeleniach aj kadeco ine.. Napriklad tieto zlate a ine stafylokoky.. Dojcit mozes, ale liecit to treba. Ak si ho mala uz pred porodom, pravdepodobne je nakazeny aj manzel, potrebne su stery a nasledne vhodne atb. AVSAK - ster treba urobit nie len z posvy ale aj z hrdla a nosa! Aj u manzela.

zuzka1008
30. sep 2012

nakaziť si sa mohla v nemocnici

luciago123
8. feb 2013

Ahoj lentuska, poprosila by som ta o kontakt na pani doktorku Tomovu. Zistili mi zlateho stafylokoka v pošve. chceme sa s partnerom vyliečiť aby sme sa mohli pokusit o babätko.